Ahad, 29 September 2013

SEDIH

Huk huk...mek sedih uols. Entah cam bodoh jer isu nya tapi rasa sedih menggila. Nak kata PMS pun tak. Hormon tak balance kut. Maklum ler makin tua.

Aku ingat aku dh cukup matang, tp rupanya masih cam budak2. Huhu

Takde salah orang lain pun, salah diri sendiri. Cepat benar terasa. Padahal takde isu pun. Ko apahal pompuan? Dah tua sangat kah????

Dah sedih tu mula lah nak merajuk. Nak menyendiri. Pastu mampu ke aku hidup sendiri takde kawan2? Nak cakap ngan sapa nanti? Dinding? PC? or Jung YOng Hwa. Sempat lagi tu. hakhak

Pas dh merajuk tu, mula la tatau nak handle situasi. Bodoh betul rasanya. Nak bercakap, rasa malas. Sbb masih merajuk kan. Tak nak jawab org tegur mcm melampau pulak. Hahah.. Tu la, merajuk lagi. Kan dah cam minah meroyan. Habis tu nak action macamana? Bengong jer rasa ni.

Oke, tarik nafas, hembus. Tarik nafas hembus.

5 ulasan:

hazlina azmi berkata...

hai..salam kenal..kena cool down tu...:)
blogwalking....feel free to visit blog saya pulak dan be my followers ya..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Arena berkata...

Kalau dah termerajuk nak start dulu memang segan kahkah. Or nak kaver malu buatler style, gi tegur kawan2 ckp " ok korang aku dah habis meroyan, sori ek. Korang citer pasal per tadik?" hahhahaha. tapi bersedialah kena tiaww dengan kawan2 hihi.

KV berkata...

hazlina,
salam kenal. Kv dh lama tk blokwalking. Insyaallah. Tq sudi singgah sini

che Na,
ahahaha...meroyan tak pepasal kan

السيد محمود berkata...


افضل الخدمات المنزلية المقدمة بمدينة الخبر من شركة تاج 0551844053 فخدمات شركتنا عديده ومتعددة ومنها شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف بالخبر
شركة تنظيف بيوت بالخبر
شركة تنظيف سجاد بالخبر
شركة تنظيف شقق بالخبر


شركة تنظيف فلل بالخبر
شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف مجالس بالخبر
شركة تنظيف بالقطيف
شركة طيوب لتسليك المجارى بالخبر

السيد محمود berkata...


تقدم شركة تاج 0551844053 افضل خدمات التنظيف للمنازل والبيوت وكذلك ايضا تنظيف السجاد والموكيت والمجالس وبيوت الشعر
بالدمام والخبر تنظيف فلل وشقق ومطاعم نقدم عمليات التنظيف الشاملة بمفهموها العصرى والحديث
شركة تنظيف بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام

شركة الصفرات للتنظيف والنظافه العامه بالرياض
شركة تنظيف خزانات بالدمام
شركة تنظيف سجاد بالدمام


شركة تنظيف فلل بالدمام
شركة جلي بلاط ورخام وسيراميك بالدمام
شركة تنظيف شقق بالدمام
شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة طيوب لتسليك المجارى بالدمام