Isnin, 23 September 2013

APA KHABAR UOLS?

Assalamualaikum semua.

Apa khabar uols? Iols ok2 jer.

Kemaruk apa ntah hari ni tgn gatal nk taip entry baru. Berkepam dh blog. Dah benar terbiar.

Takdak cerita menarik. Mek makin gemuk. Anak still 2. Makin membesar. Alhamdulillah sihat sejahtera.

Abang danish. Dah 10 tahun. Tapi rasa mcm budak kecik je lg. Haha



Dina pun dah 6 tahun. Tak caya lg berapa bulan dh nk masuk darjah satu.


Ok lah, sehingga jumpa lg. Take care uols

5 ulasan:

Irfa berkata...

muka danish ni sebijik muka cousin aku.hihi

KV berkata...

eh? ramai yg komplen bagitau muka danish mcm sedara dorang. Muka average org ckp. Hahaha

Has berkata...

dah x de gang blog sgt skrg kan. faktor usia ke apa

KV berkata...

has, byk source lain kut. Tak terhandle jadik nye

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)