Ahad, 29 September 2013

SEDIH

Huk huk...mek sedih uols. Entah cam bodoh jer isu nya tapi rasa sedih menggila. Nak kata PMS pun tak. Hormon tak balance kut. Maklum ler makin tua.

Aku ingat aku dh cukup matang, tp rupanya masih cam budak2. Huhu

Takde salah orang lain pun, salah diri sendiri. Cepat benar terasa. Padahal takde isu pun. Ko apahal pompuan? Dah tua sangat kah????

Dah sedih tu mula lah nak merajuk. Nak menyendiri. Pastu mampu ke aku hidup sendiri takde kawan2? Nak cakap ngan sapa nanti? Dinding? PC? or Jung YOng Hwa. Sempat lagi tu. hakhak

Pas dh merajuk tu, mula la tatau nak handle situasi. Bodoh betul rasanya. Nak bercakap, rasa malas. Sbb masih merajuk kan. Tak nak jawab org tegur mcm melampau pulak. Hahah.. Tu la, merajuk lagi. Kan dah cam minah meroyan. Habis tu nak action macamana? Bengong jer rasa ni.

Oke, tarik nafas, hembus. Tarik nafas hembus.

3 ulasan:

hazlina azmi berkata...

hai..salam kenal..kena cool down tu...:)
blogwalking....feel free to visit blog saya pulak dan be my followers ya..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Arena berkata...

Kalau dah termerajuk nak start dulu memang segan kahkah. Or nak kaver malu buatler style, gi tegur kawan2 ckp " ok korang aku dah habis meroyan, sori ek. Korang citer pasal per tadik?" hahhahaha. tapi bersedialah kena tiaww dengan kawan2 hihi.

KV berkata...

hazlina,
salam kenal. Kv dh lama tk blokwalking. Insyaallah. Tq sudi singgah sini

che Na,
ahahaha...meroyan tak pepasal kan