Selasa, 28 September 2010

TIKA RAJIN

Rasa nya, lepas raya ni, semalam baru gigih memasak yg sebenar benar nya. Selalunya banyak makan kat luar. hihi.



Oh, semalam dengan rajinnya memasak sambal udang petai. Hanya mek ngan dina jer gemar. Hubby berpantang seafood. Huhu



Dan, memenuhi permintaan encik suami, home made ikan pari bunga panggang sambal. Hoyeah. Amat hepi bila suami makan dengan berselera sekali.


malam nak masak apa pulak tatau!

3 ulasan:

bat berkata...

nyum2 sedapnya KV... terliur laks posa2 neh hehe..

MushroomCute@Mariea berkata...

adakah ikan pari bunga itu bukan spesies seafood?? hehehehe

KV berkata...

bat, hang pose kah? Sobariah ok. Hehe

mush, wekeke..seafood bg hubby akak adalah udang ketam sotong dan yg bercengkerang. Ikan tak termasuk.;P