Selasa, 28 September 2010

PELIK JER RASA DIA

Ari tu aku gi supermarket dekat ngan opis. Terasa nak makan kacang macadamia. Cari punya cari takde pulak. Agaknya kedai malas simpan stok kut sbb kacang tu kan mahal sket.

Last2 hubby tunjuk peket tong garden hat ni. Hmm..dah teringin sangat aku pun beli ler.


tapi pelik jer rasa dia. Pedas pahit masin. Uwaaa...tak suka. Tapi sbb mahal (isi dia sikit cinonet jer tau) aku kunyah lah jugak.;P

Pastu, dan2 tu hidung aku menrenyam gatal. Tak pasal2 selsema makin teruk. Sadis betul.

5 ulasan:

marinahunny berkata...

kacang cap tangan jugak yg sedap..huahuahua

Lady of Leisure berkata...

macadamia sedap kan lady pun suka

KV berkata...

marina,
kacang macadamia sedap tapi perisa dia tu yg buat jadik pelik.

lady,
akak sukaaaaa sgt macadamia. hehe

Angah berkata...

ada wasabe mmg la pedas..

pestisid berkata...

akak,
saya bloghopping bace entry ni.
aritu tak silap sy ade beli kacang, brand ni jugak kot.
tp x sempat makan sbb saya check ingredients blakang ade E200 ke E220..tak silap saya tu ade kandungan lemak babi skit..harap akak check ye, kot2 saya tersalah brand.

saya google jumpe ni..kod lemak babi:
www.bestnya.com/forum/thread-110.html