Rabu, 21 April 2010

BENCI BETUL

Aku benci betul bila kena jadik pak sanggup nih. Sakit hati!

Masa ni lah baru diberitahu kena gantikan seseorang untuk course bla bla bla. Dah la satu hapa pun aku tatau (skop keje orang lain). Time nya pulak pagi besok.

Aku benci bila kena gantikan orang.
Aku benci bila kena tergesa - gesa cari maklumat.
Aku benci sebab aku dah set besok aku nak buat bla2 n bla2 tetiba kena tukar tune.

Terus takde mood.

Bengang oh.


Suka ati korang lah nak cakap aku apa pun, tapi yang aku tau, aku dalam mood bengang!

4 ulasan:

FAM berkata...

sabo kak! ok pe gi training, ada makan2. mkn2 je la haku tau!

KV berkata...

Fatin,
dah tak jadi pegi. Setelah lelah kakak mu ini mengumpul data tetiba Nama dipotong tanpa diberitahu pulak. Nasib baik nk punch kad tu Ada makhluk Allah beritau. Kalu dak, tercongok hakak kt rumah tunggu drebar ambik besok pagi. . Lagi la tambah kebengangan. Sakit jiwa oh!

Lady of Leisure berkata...

nasib baik tak jadi...

fabulous.farah berkata...

huu..demi keleje..sabor kak~