Rabu, 21 April 2010

KERANA CAP

Asal nya aku pi kedai baju bajan bebudak kes nak cari cap utk Danish. Al, cari yg bodo2 jek. Sebab dia hari2 duk mintak. Katanya nak pakai time pj (pendidikan jasmani).

So, jumpa lah cap jenama tahpape ni. Murah sungguh. Rm6.90. Haha. Lantak.



Pastu aku teringat yang Danish takde short pant untuk di pakai hari2. Tiset banyak tapi sluar pendek cotton takde. Lama dah aku tak beli seluar pendek basahan untuk dia. Rembat 4 lai jer jer dulu.



Pastu kan, kalo masuk kedai tu tak sah tak meronda tgk baju bajan. Memang lawa2.Ekceli, kedai ni ala kedai re.ject shop tau. Tp of course la dia jual lagi murah. Aku suka walopun rejek tapi berkualiti. Buat baju basahan anak2 je pun. Hihi


Oh, sungguh tak tahan tgk baju gegirl yg comel2. Beli untuk Dina. Semua aku rasa nak. Tapi urut dada, urut dada. Kena tahan nafsu nafsi nih. Hik hik






Itu jer. ;P

6 ulasan:

Sahrul Hasmad berkata...

Salam KV.. Maaf lama x visit.Jemput ke blog baru saya ek www.sahrul.com (nbk466)

fabulous.farah berkata...

hahaha..tahan nafsu-tahan nafsu..=p

tu dah tahan..kalo tak tahan camno?

mrs shaifull berkata...

kalau baju utk baby girl tu, mcm2 je designnya kan KV :)

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ berkata...

alalalo mmg lawa pun..hahaha samalah kv sy pun dok urut dada nengok bw budak2 pompuan nih...

KV berkata...

abg shahrul,
wahhhhh..lama sungguh hilang jejak. Wokeh nanti nak link kan.

farah,
kalo tak dpt tahan jugak, tgk wallet la duit cukup ke tak. Hehe

mrs shaiful,
ha'a, comel2 lak tu

mama maryam,
urut dada beb!

miss cloudy berkata...

centekss...