Isnin, 10 Ogos 2009

BOWLING SARINGAN

Ptg khamis lps, opis aku ada wat saringan bowling utk pejabat. Tujuannya nak pilih peserta ke kejohana bowling kelab sukan n kebajikan antara jajahan. Sbb nya, asyik2 aku, asyik2 aku. Dan aku pun bukannya pandai. Hiks. Melongkang sudeh.

Sbb main ptg pkl 5, aku balik ambik anak2 dulu. Karang kan siap pkl berapa ntah (malam) kesian anak2 kat rumah kan. Hubby pun main sama. Ramai yg join sbb xtvt indoor ni tak memenatkan. Sookaa!


Danish dan dina masa mula2 sampai.



Hubby tgh nak ngetest sbb lama dah tak sentuh bola. Hik hik




Lps tu, tak sempat dah nak snap bagai dah, sibuk kawal anak2. Nak main pun hilang tumpuan. Takut anak hilang. Wakakaka

Korang bayangkan, peserta wanita ada 7 org, hadiah ada sampai nombor 5, tapi aku takdak nombor. Tercorot okeh. Huhu

Tp mmg, hari tu terlalu teruk aku main. Sbb sibuk dok incharge event kan. Nak kontrol anak2 lg. Nak kutip markah lg. Ngalahkan YB. Hiks. Yang penting, aku tak yah wakil jabatan. Yeahuu!!


Tapi group aku dpt no. 3 keseluruhan. Oke lah tu!
Salam sumbangsih
KV & Co

4 ulasan:

~LIZA~ berkata...

lama dah i tak main bowling. tetiba rasa teringin pulak :D

mummysya berkata...

wah!!! bila boleh main sama nie..

KV berkata...

liza,
ahaha..best oh, walopun melongkang.

kin,
jauh kan? Kalu dak, harus set date dah ni. Hihi

zailamohamad berkata...

bulehlah tu..wakakakakakkakakaaa...