Isnin, 10 Ogos 2009

JANGAN LUPA LIRIK..YEAY YEAY

Korang layan tak Jangan Lupa Lirik?

Aku suka tgk sbb kdg2 aku syok sendiri menyanyi sama. Ahaha

Tapi kan plg best tgk gelagat peserta lah. Ad yg cool, rileks jer. Tapi kalo yg over, masyaallah, rasa segan nak tgk. Aku yg termalu sendiri. Peserta terloncat loncat tergedik gedik tak kisah. Haha. Tah pape aku ni kan.

Kdg2 aku suh hubby tukar cenel. Tp hubby slalu ckp ngan aku.

"Tak pe ma, kita biarkan kalenjar adrenalin (betul ke ni?) kita pecah! Wakaka"

Nak tak nak terpaksa lah aku membiar perasaan tak best tgk peserta yg over tu memenuhi ruang menonton di rumah ku. Hiks

Tapi malam tadi, ada sorang akak ni, anak 3. Mula2 dia masuk tu terdetik dah di hati "mesti hancur ni"

Hubby kata "takpe, kita tgk jer".

Haha..mmg sah hancur ahkak ni. Sampaikan hubby aku cakap "kalo wife bi kat pentas macam tu, aku heret turun dah. Malu kat org kampung". Huhu

Mebi akak ni excited sgt dpt masuk tv kan? Bukan senang nak masuk tv. Glemer u! Satu malaya tgk kan. Pastu nak lawan rasa gemuruh, panik dan nak menari bagai. Kalo aku mmg tak sanggup ah. Takde kekuatan jiwa gitew. hehe






Takpe, sabtu depan kita sambung tgk lg akak ni. Boleh menang banyak ke tak. Hehe

Salam sumbangsih
KV & Co

15 ulasan:

CuTeMiUt78 berkata...

eemmm kadang2 layan gak jgn lupa lirik ni.. macam2 gelagat kan..

jom join contest kat blog aku.. :D

oren... berkata...

umah aku takde asteruk..

Mama-Danish & Sarah berkata...

LAMA DAH AKU TAK TGK JANGAN LUPA LIRIK NI...

AyunasiA berkata...

baik2 takde dosa, tak pepasal dpt dosa kering kutuk2 akak baju merah tu. rasa nak kasik pang! jek uhuks

mummysya berkata...

kin pon suker tengok, kekadang sampai pecah perut gelak tgk keletah org....

hehehehehehe

MaMaMiE berkata...

semenjak ade peserta yg menang 100k ritu kami laki bini layan jugak. Hinggakan anak aku selalu cakap 'saya benci bilik ini...!! (ekceli saya kunci lirik ini...mua muamuaaaa...)

Mak Su berkata...

ooh, maksu mmg tak tgk jgn lupa lirik tu, sbb maksu lupa time dia on air... huhuhu

KV berkata...

rina,
ko ni kan, rajin sungguh layan contest. Nanti aku gi jenguk. Zass

oren,
blom bersalin kah? Takpe, takde esteruk pun ko baca je lah aku membebel. Haha

ain,
ko tgk program apa?

Ayu,
ahahah..syok oh kutuk org. Sendiri tak berani nak buat.

kin,
memcam perasaan ada taw!

makmi,
dasat oh anak ko! Weh, emel blom terima kah?

maksu,
maksu tgk cenel mana?

jane_doe3328 berkata...

saya pon suka nyanyi sama ngan peserta. sampaikan anak dok jerit jerit

mama jangan nyanyi laaaa...tak sedap!!

shuzana berkata...

kak..tak tgk la..tp dulu mase kt mesia..mmg slalu tgk..

Akak Ratu berkata...

akak tgk gak mlm td... haah akak pun rasa cam malu sendiri... hehehe

KV berkata...

jane,
ahaha..best kan syok sendiri. Nak nyanyi depan org mmg segan lah!

shu,
best oh skrg, ramai yg menang byk.

akak ratu,
malu sendiri kan kak? huhu

reen berkata...

klakarkn akak tu... xcited sngt...
my cik abang pn ckp nape gedik beno akak tu?...hikhikhik..

kak wos berkata...

ha'ah kak...
aku pon sampai jadik malu alah tgk peserta ahad lepas tuu!!
ayoo...
muka cantek gak.. body pon maintain dah anak tiga gitu kan..
tp biler dia bukak molot, goyangkan pinggul..
pitam aku di buatnya..
adeh.. tp dia punya self kompiden mmng tinggi aar.. part tu kita kena respek!! huahuahua!!

KV berkata...

reen,
oh, ko pun mempunyai perasaan seperti ku dik!

wos,
ahaha...kiranya akak mu ini normal lah kan sbb ko pun malu alah sama. Haha