Isnin, 25 Mei 2009

ANAK SEPUPU KU KAWEN

Sabtu aku balik kampung setelah di roger2 oleh kakak ku supaya menolong dia menghias nasik pengantin. Anak sepupu ku kawen katanya.

So, jam 10 baru aku keluar dari rumah. Singgah beli daun salad 2 hengget. Kakak aku pesan.


Sampai2 kakak aku sorang lg tgh dok pulun menghias. Berleter dia aku lambat. I'm coriii!!



Antara menu









Pastu jam 12 masing2 pakat angkut hidangan masuk fighter abg ipar aku. Aku ngan kak I kena dok belakang sbb jaga pinggan takut berterabur. Punya lah adventure teringat zaman kecik2 dulu. Berebut nak dok belakang.

Sampai2 je kami terus hidang. Lps hidang aku terus makan. Nanti kang dtg blk ngan hubby dan anak2 boleh hubby makan dgn tenang. Sbb aku dh mkn, aku boleh jaga dan suap anak2. Bijak dak aku? Hehe

Ni yg aku makan. Ambik nasik sikit jer. Gulai kawah, ayam masak merah, nenas sira dan ikan kering.


Ni lah atuk kepada anak sepupu aku tu. Kakak arwah mak aku ler. Mak teh.


Aku sempat snap pelamin jer. Gambar pengantin malas nak snap. Lg pun camera henfon aku takdak flash. Tak terang.

Eh, citer pasal henfon, harus aku mintak henfon baru sbg hadiah anni besok. Hik hik. Bi, please take note okeh. Kalo tak dpt ipod apple, blackberry storm pun jadik lah. wahahaha.

8 ulasan:

Ummibatrisya berkata...

looking forward untuk esok ye

dah heboh kat blog angah dan kv

hadiah yang menarik untuk di minta :)

Mama-Danish & Sarah berkata...

happy anibeserri.....moga tambah berseri-seri ler umah tangga kau lps ni ya....nak aku tulun bodek tuk adiah tu ke??

De' Sal berkata...

terliur nengok lauk pauk tu,akak dah lama tak merasa nasi gulai kawah ni,teringin pulak.

cuti minggu ke 2 akak balik,mintak2 ada kenduri,hi hi....

KV berkata...

ummi,
ahaha..jom heboh2 tu!

ain,
takpe, aku try sendiri dulu. Kalu dak nanti roger2 mintak bantuan. Haha

kak sal,
cuti sskolah thn ni mmg sejarah lah, Penuh kenduri tau!

cokolat berkata...

cantek jugakkan tema pelamin kaler ijo lumut? kan? suwit je...

KV berkata...

cok,
zaman lani mcm2 tema ada ek? Zaman kita dulu ala2 jer.

Mummy Rizq berkata...

balacberry storm tu best lah!

KV berkata...

mar,
aku target apple, storm tu biar hubby lah yg pakai. Haha