Khamis, 12 Februari 2009

COACH bundle

Oh ye kan, dok cerita pasal aku kemaruk bundle kan. Opismate aku laaaaagi kemaruk dr aku tau. Abih anak beranak laki bini dok berombongan pi kedai bundle tau.

Gambar henbeg coach ni (original tau) salah satu yg aku teringat nak snap. Salah satu dr koleksi henbeg opismate aku.

Byk lg selain dr coach, LV (berpuluh2 jenis ada taw), miu miu, tods, gucci, prada, apa lg ek. Aku pun bukan fasih sgt jenama designer antarabangsa ni. Guess pun ada tau.

Tu koleksi henbeg la. Kasut pun mcm2.

Aku kan, kalo tgk koleksi dia harus meroyan sakan. Plg mahal pun 8 - 10 hengget jer uols. Sling bag gucci 5 hengget jer. Tak menangis meraung aku?? Mintak beli pun dia takmoh jual tau. Tu yg aku meroyan tu!!!!





Nanti kalo dia pakai henbeg lain mai keje, aku snap lg okeh. Semua ori tau. Cuma beli kt bundle jer.

21 ulasan:

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. bestnya.. murah2 la kv.

Zareda Norman berkata...

Murah murah ek.. LV pun ada ker? memang meroyan kejap kalau tengok LV tapi betul ke genuine??

atty's berkata...

murah tuh..kalo ade yg cantek belikan kty

Tijah Lawa berkata...

hahaha. bagus tu beli cenggini. kalu beli ori pun kekadang org tak caya plak...

jimats! bleh beli pokok bunger kan?

Ummibatrisya berkata...

kv, murah sungguh :)

jam tangan tak ada ke?

Farah Aminuddin berkata...

uih? biar betul? murahnyee...

Mak Su berkata...

alaaaa, kat sini tak dak pun

Y@ZeD@ berkata...

erkk, tumpang tanya, bundle katmane nihh??

jelessnye dengar..!

- tety - berkata...

hahhaha balik kelate nxt time harus aku carik KV..... muhahahah

AppleB berkata...

ori?? 8-10 hengget???

aku pun nk meraung lah gini huwaaaaaaaaaaaaaahahhahahahaha

- Isabella - berkata...

adeh...
best gile...
mak ai....
murah sehhhh.....

Aku Bukan Bidadari berkata...

kak..sure ke ORI tu kak? ntah2 dia tipu akak jer kut?? hmmm kalo boleh snap yg dlm bag sekali..then leh tau jantan betina ehhh original ke idak... then snap logo dia sekali .. tau tau kak ?? boleh ke? sebab kalo ori..saya nk turut jeles hi hi hi

edyan7 berkata...

oh tidak!!! tengok tajuk pun dah tertekan, apa lagi tengok regenye... nak...nak...!

MasNurin berkata...

hehehe kalu ada purse LV teringin nak sambar satu. Alah, kalu kita nak pakai apa kisah kan? Janji jimat. Bundle memang kebanyakan ori, biasanya yang pakai mat saleh. Mat saleh bukan macam orang kita yang pakai sampai jadi kain buruk. Depa pakai sat jer so kalu beli kat bundle memang murah lah. Kalu aku jadi ko pun mesti beli kat bundle.

sya berkata...

Betul ke ori KV?

Ungku Nor berkata...

cam tak caye je nengok rega dia kan?
kalo betul ori, memang untung sangat la beli.

haslina berkata...

murahhhhh gitu ek..

CikguZue berkata...

murah tu.

reena berkata...

erk... kgkdg bundle pon ade yg tak ori yang....

cendawanintim berkata...

murahhhhhhh tuuuu!leh tuko2!

Intan Rosnitta berkata...

Leh bukak kedai online la KV!