Khamis, 8 Januari 2009

KEDAI BUNDLE

Wokeh, hari ni mek nak tunjuk kat uols suasana kt kedai bundle.

Walo pun uols rasa best jek brg yg mek beli (sbb murah kan) tapi kalo nak 'memshopping' kt kedai bundle, uols harus lah kena bersemangat waja, kuat jati diri dan jitu jituan gitew. Tau!!

Korang kena tahan habuk (kalo ada asma teruk skt la)kena tahan bergasak. Tapi takde lah sampai macam bertempur. Langgar skt2 tu biasa lah.

So, org kampung yg biasa susah mcm kv ni sesuai lah ke kedai bundle cenggini. Haha.

Kalo malu2 mmg susah la nak dpt brg elok. Zara ke, LV ke, gucci ke, ikut nasib lah.


Say hi to mr frog!!













Ok, nak bagi tips sket.
1. Kena pakai pakaian yg biasa (tak yah nak melawa)karang kena langgar/rempuh rosak baju kesayangan korang.
2. Tak yah nak pakai heels bagai. Karang tersadung brg2 yg bersepah sepah tu tak ke sakit? Malu lg. So, senang pakai kasut or selipar jepun. Hik hik
3. Memula sampai tu, korang kena cari plastik bag yg besar bagak. Senang kalo korang jumpa apa2 yg best, sumbat jer dlm tu. Kalo simpan kt2 tepi karang ada org ambik lah. Nama lg kedai bundle kan.

Itu je lah tips nya. Hik hik

Perkara yg membuat kan kv ketagih gi kedai bundle ialah kita akan jumpa brg yg kita tak sangka2. Time tu mmg rasa seronok sungguh.

Daaa..

10 ulasan:

~~ciklinn~~ berkata...

huhuhhuhuhu mmg berguna semua2 tip tu kalu gi kedai bundle yg cenggini...

kedai ni semua2 ada yer..... best2

Jasfyra berkata...

kenapakah aku xjumpa kedai camni masa p kelantan dulu???adoila....beshnya

pB berkata...

memea keno semangat tinggi nie ...


ingat kor dio susun molek molek

nanonano berkata...

awat die x asingkan brg2 tu??
timbung gtu je ekk??
jenuh nk menggali la cmtu,
huhuhu :p

atty's berkata...

mcm2 ade hah..

Ungku Nor berkata...

kalo dia susun sikit bembarang dia yang menimbun tu kan memudahkan sikit pelanggan nak pilih..hehe

bukan ape, akak riso kalo anak kecik tertimbus dgn baju2 suma tu..harus la payah nak jumpa..;p

KV berkata...

kedai bundle mmg susun gak brg ikut kategori. Tapi pd hari brg sampai mmg org berebut mcm org gila kan, harus brg2 berkecah sanan sini. Lps tu baru dorang kemas balik.

Kalo kita gi pd hari brg baru tak sampai, mmg hanya tinggal stok lama yg tak berapa nak best.

bat berkata...

kat sini nan ado nyah kedai bundle ginih nak bergasaknya

tapi tulah respect kat KV yg gigih katanya mencari n selalu laks tuh dpt mende2 yg elok2 giteww..

- tety - berkata...

kalo ler kt PM ada bundle ginih, harus lg meroyan tiap kali balik... huhu ni kt PM ada bundle jual baju jek...

chik Star berkata...

bestnye kak
jeles sye dengn org sane.
ade kedai bundle cmni.
kt ipoh nih xder pulak,
huh.