Rabu, 31 Disember 2008

RENTETAN PERISTIWA 2008

Dah blog kv kan, harus lah kv cacat sejarah hidup kv pd tahun 2008 ni.

Januari
* dina masih lg dgn ragam tangis. Tatau dah nak berubat cemana.
* arwah mak masih kritikal di wad 28, HRPZ II.





Februari
* 11hb arwah mak menghembuskan nafas terakhir. Alhamdulillah segala urusan jenazah dpt diselesaikan dgn sempurna.
* besan mak (mertua lelaki abg kedua) meninggal dunia
* 21hb mak saudara kv pula meninggal dunia

Mac
* 10hb besan mak (mertua lelaki kakak ke3) meninggal dunia
* seluruh negara mengundi menentukan kerajaan yg akan memerintah

April
* 11hb arwah kakak ke2 meninggal dunia sakit kanser pangkal rahim.

Mei
* 26hb ulang tahun perkahwinan kami yg ke6.


Jun
* Tiada benda menarik rasanya.

Julai
* Sibuk menyiapkan kerja2 terakhir rumah kami

Ogos
* 7/8/08 ulang tahun kelahiran hubby yg ke 31
* 8/8/08 alhamdulillah kami telah menduduki dgn rasmi nya rumah idaman kami. Syukur sgt2.
* dina dah boleh berjalan. Alhamdulillah

September
* menjalani ibadah puasa
* 12hb ulang tahun kelahiran dina yg pertama.



Oktober
* aidil fitri pertama di rumah baru
* adilfitri pertama tanpa arwah ibu dan kakak ke3
* majlis kesyukuran menduduki rumah baru (ramai teman yg hadir) Alhamdulillah


{parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://3.bp.blogspot.com/_KiuHdnAokdA/SVrGduno2bI/AAAAAAAACoc/EPnPZaEMELs/s1600-h/DSC00696.JPG">


November
* 2hb ulang tahun kelahiran kv yg ke 30. Huhu..dah masuk angka 3

Disember
* 24hb family day dan rombongan che kiah ke cameron highlands.
* 30hb surat pemberitahuan anjakan gaji kv telah di terima (tq mas sbb dah bagitau akak awal2) Dan kv meraikannya di pizza hut semalam yg mana pizza kami lupa dibuat, bila dibuat dah hangit dan kena wat semula. Tragedi sungguh!

{parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://1.bp.blogspot.com/_KiuHdnAokdA/SVrFCu6SDYI/AAAAAAAACoU/MEuu8m5bLWc/s1600-h/DSC01293.JPG">

5 ulasan:

atty's berkata...

selamat tahun baru ..semoga tahun 2009 ini membawa sinar..bahagia utk kita semua..

Dy berkata...

Salam perkenalan...
Selamat tahun baru semoga apa yg dicita tercapai

Zareda Norman berkata...

salam tahun baru..

semoga 2009 lebih menyinar dan dan -penuh rahmat

KV berkata...

atty,
tq, kv pun mendoakan utk awak jugek.;)

Dy,
salam kenal dan terima kasih.

kak zar,
salam dan selamat semuanya.;)

shafa berkata...

selamat tahun br...
moga tahun depan menjanjikan yg lebih baik...