Rabu, 31 Disember 2008

blogger

sapa yang ada masalah mcm kv ek?
bila upload gambar masa buat en3 tu, tp gambar tak keluar. Tulisan tah apa2 yg keluar nya.

Bikin mek fenin lah uols.

Sapa boleh tolong kv?

Please help me!!!

10 ulasan:

Alex Lacey berkata...

takat ni k.we tak dok masalah tu lagi...jadi k.we tok tau la lagu mano nak selesaikan huhuhu....

sya berkata...

KV cuba upload gambar dulu sebelum taip posting. Selalunya boleh begitu. Kalau taip nampak cam tak de renggang antara paragraph maka kena betulkan melalui "html" kalau tidak akan jadi kelam kabut

kirana berkata...

selamat tahun baru kv .. :)

KV berkata...

kak wear,
huhu..fenin doh ore ni!!

kak sya,
kv mmg upload gambar dulu baru taip pape. Mmg gitu lah. Keluar ayat tah pape. Tp bila publish mmg ada gambar nya.

ana,
tq. Selamat utk awak jgk.

Mak Su berkata...

selamat tahun baru kv.

naper ek? mungkin kena buat 2, 3 kali, ada server error kot.

Biarlah rahsia berkata...

kat mana mkn pizza tu?
klu kat KK mmg selalu hangit...ramai yg tak berpuas hati...

sama jugak dgn kenny rogers kat tesco tu..tk sama mcm yg KL..ramai yg kata gitu...

KV berkata...

maksu,
ntoh le. Sejak internet bermasalah ni, blogger kv pun sama. Kena tunggu tgk 4hb ni katanya. Huhu

kak bie,
kt kb mall. Tension sungguh. Dah la lapar.

aNIe berkata...

KV cuba upload gambar dulu...

Akak baru terbaca entry lepas....banyak kenangan pahit manis yang KV lalui di tahun 2008...semoga kedatangan 2009 ini akan lebih ceria dan penuh kebahgiaan

SELAMAT TAHUN BARU Buat KV sekeluarga...

日月神教-任我行 berkata...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

蔥油餅Jon berkata...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社