Rabu, 31 Disember 2008

HIJRIAH DI RAI, MASIHI DI NANTI

Mlm ni, tepat jam 12 mlm, maka tamat lah sudah tahun 2008 yg meninggalkan sejuta kenangan buat iols. Suka duka bercampur aduk.

Tahun 2008 juga (dgn izin Allah) memberi macam2 kejayaan. Alhamdulillah. Tentu byk jgk sejarah sedih.;(

Tahun 2009 juga dinantikan penuh makna. Yg tak bestnya bila melihat angka usia yg makin bertambah. Hik hik. Masih tak sedar diri lg tu!! Macam muda lg. Takpe, janji kt hati sentiasa muda dan bersemangat,kan?

Takmo list satu persatu azam. Sbb azam seumur hidup dan sentiasa carry foward dari tahun ke tahun. Azam nak jadi kaya dan boleh hidup senang. Hahaha. Nak shopping!!!

Makanya, kena berusaha dgn lbh gigih, chaiyuk! chaiyuk!

Malam ni ingat nya kalo takde pape nak gi stadium. Tgk countdown dan bunga api. Tu pun kalo larat. Haha. Sbb nya mlm ni dah janji ngan tok wan minah tukang urut, nak overhaul sikit. Dah setahun dah tak berurut sejak dina lahir hari tu. Mmg badan sakit sana sini dah.

So, kalo ada cerita best mlm ni kv update pagi besok.

Happy new year to uols. Moga kita semua diberkatiNYA.

9 ulasan:

ita.itu berkata...

hehe..tgk bunga api dr umah je nok..haha

rina berkata...

happy new year!!!!

emellia berkata...

selamat tahun baru. semoga hari esok lagi baik daripada hari ini.. amin..

* salam perkenalan

- tety - berkata...

part nk kaya & shopping tuh paling SYOK!

Selamat tahun baru 1430 / 2009 utk KV & family, dr kami di Saujana Gombak.

cendawanintim berkata...

Salam Maal Hijrah 1430H dan Selamat Tahun baru 2009

KV berkata...

ita,
haha..dlm tibi pon aku tak sempat tgk nok!

rina,
same to u.

emellia,
amin..

tety,
haha..tu mmg azam carry foward sokmo.

cen,
sama lah. Hepi new year!

KAKTINY berkata...

yg penting hati muda.. hahaha... akak suker.. akak suker..

semoga yg terbaik utk kita semua.. dan semoga lebih cekal dan lebih tabah serta lebih gembira..

salam tahun baru yer..

KV berkata...

kak tiny,
kat hati harus sentiasa muda. haha. Feelin' tak habis2.

Zareda Norman berkata...

KV

usaha tangga kejayaan.. hehehhe

salam tahun baru