Khamis, 1 Januari 2009

KEDAI KV

Hai uols..

Sempena tahun baru 2009 ni, kv dh buka kedai online. Sesiapa yg berminat nak menengok dan melihat, sila ke
http://kedaiKV.blogspot.com/

Atau pun ada apa2 barang yg korang rasa berminat nak beli tapi takde dalam web tu, boleh emel kv. Insyaallah kv tolong cari kan.

Web tersebut pun masih tgh alter2. Insyaallah kv akan update sokmo.

Ok lah uols. Bai bai.

9 ulasan:

~~ciklinn~~ berkata...

wah dah ada kedai yerk.... ssemoga sukses yerk.... aminn...

okess zaasss nak kekedai... :)

KV berkata...

cik lin
zas jgn tak zas

Alinlai berkata...

tahniah :) kemajuan di tahun baru

Ms Minnie berkata...

selamat tahun baru kak kv.. okeh... akan dilawati blog baru tuh... tahniah....

AppleB berkata...

amboiii ada kedai dah. congrats. nanti mek masuk nengok2 yach.

oren... berkata...

waaahhh...kv sudah maju..tahniah..

sya berkata...

wah udah ada kedai cyber lagik

Nik Ha berkata...

Tahniah! Akak pun berminat jgk nak bkk kedai online ni tp masih tertangguh lg.KV, tdg bidang besar takdok ko?buhla, buleh k.nik beli ;)Blk kelate tokde sokmo nok soping, atleast buleh murah sket dr harga KL kan :)

KV berkata...

kak nik nk yg kaler apa? Nak no.1 ke yg biasa sbb tudung besar bawal jarang nk jumpa yg no.1. Lg plk no.1 mmg mahal sungguh. Nanti tinggal msg di shout box, boleh kv tlg cari kan.;)