Rabu, 29 Oktober 2008

U.F.O

Ingat tak dulu (dlm en3 bundle). Kv pernah beli belon tiup2 besar bagak ngan harga 6 hengget kalo tak silap.

Berkepam dok kt lemari ofis ni. Dulu masa rumah blom siap, tadek tempat nak letak. La ni baru teringat nak bawak balik. Danish bila dah tgk benda pelik harus la menyibuk. Sampai nak buat keje lain pun asyik dok serabut jer. Huhu... tekanan.

Makanya, kv pun telah memaksa kerah tenaga abah dorang mengepam belon tu. Tatau la bentuk apa. Excited gak. Harapnya tadek yg bocor lah. Kalo tdk, rugi aku melabur 6 hengget tau!


Danish tgh membantu abah dia mengepam bakul tu.


Byk part rupanya yg kena taruk angin. Tekanan encik hubby. Wahaha.




Sementara tu, dina kecahkan air vitagen. Geram sungguh.




Bila tak di beri, harus menangis macam kena dera. Tgk tu!!!! Siap merajuk berguling bagai tau. Tak sempat nak snap gambar!



Pastu pujuk dia bantu abah. Makin bertambah lah tekanan si bapak nya. Kuheh kuheh kuheh..



Masih lg mengepam. Makan masa sejam gak tau.



Wah, dah siap!!!! Teruja. Kami gelarkan menda alah ni UFO. Boleh lah kan? Seb baik tadek bocor. Fuhh...selamat!!



Terus masuk, landing, corner baring dan macam2. Hik hik.


Dina over excited. Takmau keluar tau!


Tgk lah gelagat dia. Nak makan pun dlm tu tau. Satu hal plk nak kluarkan sisa makanan. Arghh...tambah tekanan!!!



Hari semalam (blk keje). UFO tersadai kt situ. Tadek org nak layan dina main dlm tu. Hihihi

Berbaloi lah dgn harga 6 hengget walo pun abah dorang berpeluh peluh nak siapkan. Kikiki

17 ulasan:

Ungku Nor berkata...

eh..kalo nak lagi happening dia punya berkecah kan..cer letak air kat dalam tu, jadik ala-ala swimming pool..hehehe

KV berkata...

ahkak, dah terasa nak buh air, tgk2 ada lubang 2 bijik kt lantai dia. Hampehhh!!!

cikdinz berkata...

murah gak ye. 6 hengget jer...
nak kirim tuk anak bleh...

CuTeMiUt78 berkata...

wah..bestnya.. ok ler tu berbaloi ngan harga rm 6 tu.. skkee tgk dina kat dalam tu..

Nik Ha berkata...

ish, beh btl toys yg KV beli kat bundle tu.mcm2 ada ye.kalau camtu mak pun sama excited dgn ank2..he..he..maklumla jaman kecik tak merasa

nanonano berkata...

besnye kak...
sy pun nakkkk..
kalau2 akak terjumpe lg,
belikan kat sy tao..
bukan nk bg bebudak..
sy senirik nk men..
seyes neh..
tau tau..
beli ehhh

AppleB berkata...

aku pernah tgk menda neh kat toys r us. mahal wehh regenya. sedangkan aku beli kolam kecik je pun dah puluhan ringgit. tp dah bocor dek kucing huhuuhuhuhuh

Biarlah rahsia berkata...

wahhh cantiknya UFO ni
buat playpen utk baby pun sesuai.

Jasfyra berkata...

bestnya menan baru 2 badek nih...kalo ada lagi nk kirim leh tak kv???uhuksss

KV berkata...

cikdinz,
mmg murah sbb brg terpakai. Kena cari dan pilih yg sesuai. Kdg2 jumpa yg masih baru. Nak kirim? Kalo terjumpa lg benda alah ni, insyaallah. Hehe

cutemute78,
mmg suka jer dia. Seronok main sendiri dlm tu.

kak nik,
kebetulan kalo ada rezeki mmg dpt brg yg best. Tu pun kena berebut rebut. Tak suka arr!!

nana,
awak ni umur brapa aa?? Hehe

appleb,
aku masih tak jadi2 nak beli kolan plastik utk bebudak tu. Asyik tangguh jek.

kak bie,
boleh gak buat playpen. Tp kita ni kena tertonggeng lah skt nak ambik baby dlm tu.

zura,
kalo kebetulan ada, mebi kv boleh belikan.;)

KLMari berkata...

KV...Menarik aaaa !!! Tu kalau besar sikit lagi, harus agaknyer mama dengan abah Danish dan Dina pun join tumpang 2 kaki kot..hehhehehe....

KV berkata...

KLM,
wahahaha...mmg pun. Dah berangan angan, kalo lah boleh taruk air, dah jadi kolam gamaknya. seb baik tak boleh.;P

Intan Rosnitta berkata...

Kalau rumah kecik mcm rumah kita mmg x leh beli bendalah UFO ni...

:)

KAKTINY berkata...

nak gak .. nak gak.. bleh lempar zaqwan ngan nureen dalam tuh.. masuk sekali ngan segala mak bapak toy diorang.. buleh tiny ngan abang aman skit tgk tv...hihii

Aleeya berkata...

wahh klo gitu ler.. ai pong teringin masok dlm tuh hahahaa

cendawanintim berkata...

comel ajer..cam bakul kan KV..

chik Star berkata...

haa?
$6 ker kak?
beli kt mne eyh ?

nk kirim gk
bole ?
hihi