Khamis, 30 Oktober 2008

MANDI PANTAI

Sabtu lepas, kami sempat ke pantai sekali lg. Lg pun petang2 takdak program. Asyik gi kb mall jek. Hik hik.

Ptg tu, pantai irama, bachok takde org sgt. Best la. Kalo jumaat mmg takleh masuk ar. Penuh org berpiknik bagai.








Masa mandi manda tu mmg best. Dina sampai biru bibir mulut kesejukan. Hihi.

Tapi bab yg tak best nya, lps naik tu mmg melekit tak hengat la. Awal2 kami dah bekal kan air mentah utk mandikan anak2. Kete pun penuh pasir. Adoiii...satu lak nak mencuci.

Apa pun mmg hepi bila tgk anak2 enjoy. ;)

15 ulasan:

CuTeMiUt78 berkata...

bestnya dapat mandi kat pantai..

aNIe berkata...

KV...suami akak malas nak bawak pi mandi laut sebab itulah...melekit & leceh nak tukar baju...dengan pasir halus dlm kereta...dia tak sanggup...jadi memang lama benor ler kitorang ni tak ke pantai...

Ungku Nor berkata...

paling akak tak koser nak basuh baju yang bawak mandi tu.
sampai taim nak melipatnya sok pun masih ada sisa pasir laut tu..adeihhsss

mandi kolam UFO tu je la KV..hehehe

Zareda Norman berkata...

Kak zar kalau pi laut tak suka mandi tapi suka duduk tepi pantai sambil layan blues.

Budak cekenit tu jangan citer ler.. mabuk laut.. Kak zar pun baru balik dari Cherating. panas Ya Rabbi.. berbelang tinted dibuatnya

atty's berkata...

sonoknya mandi manda..lama dah tak gi mandi laut..

nanonano berkata...

wowooo..
skrg musim ujan ptg2,
cmne nk g pntai, huhu

Intan Rosnitta berkata...

Sama la kita. Bab2 nak basuh kain lepas mandi-manda ni mmg lemau sikit.. Masa mandi tak hengat!

:)

kirana berkata...

lamanya rasa tak mandi pantaiiiii

rina berkata...

dah lama giler x mandi pantai. dulu masa kecik2 sokmo g mandi kat pantai sri tujuh kat tumpat nuh. tp tu pn mandi kat belah yg air tawar. x berapa suka nak mandi kat air masin ni... 'belengas' satu badan.

KLMari berkata...

KLM pun lama giler dah tak mandi pantai...Cuti raya hari tu lepak kat Bayu Beach PD pun, cuma jalan sekejap aje kat tepi pantai...tapi kelakar tengok anak anak tak biasa, dania komplen banyak pasir...lerrrr...Pantai mmgler berpasir, tak kan banyak rumput plak kan...tu namanya padang nak oooiii !!!!

Nik Ha berkata...

Ayu pulak mama posing di tepian pantai..he..he..behkan boleh enjoy dgn ank2 ni. Bila tgk muka2 riang dorang tu hilang semo penat lelah kita kan ;)

Angah berkata...

kv.... angah suka tulisan atas baju tuh.... nak ciplak letak kat header blog bleh?

KV berkata...

angah,
hahahaa...masa beli tiset tu mmg gelak2 sungguh. Ciplak je lah.

haJa*darLingZ berkata...

wow...suka dina mandi manda ye...mama dina pun sama layan tu...syok kan dpt mandi laut ni skali skala...hehehe

my little family berkata...

pantai irama?dekat umah MA tu KV..hehehe.... nak balik..nak balik..huhu...