Selasa, 21 Februari 2012

KASIH YANG JELITA

Minggu lepas gi tesco. Mmg tujuan nak beli tudung. Lalu menonong jer ke butik kasih jelita




Mek cari kaler hitam, Tp as always la, tetap habis stok sokmo. So, booking jer lah. Seminggu dh siap katanya.




Abih tu dah pegi kan, takkan balik ngan tangan kosong jer. Harus ku menerai mcm2 kaler yg lawa. Tergoda lah ngan 2 kaler ni. Walopun ikut kan hati mau semua. Wahahaha. Tapi cepat2 sedar diri takleh membazir.


electric blue n peach/pink.

Mek suka kasih jelita sebab chiffon silk nya betul lembut. Bila memakai nya rasa jelita jek walopun hakikat nya haremmm. Kah kah kah.;P


p/s: SA butik dh msg tudung itam mek dah siap. Hoyeh.
p/s/s: kalo rajin mek snap gmbr projek tepek batu batan pulak

6 ulasan:

Has berkata...

xpe kita mmg kena feeling jelita sokmo gitu...mesti byk koleksi tudung lawa2 ni..

rina berkata...

ooo ni chiffon ko... brapo rm

Irfa berkata...

aku skrg dah tak pakai tudung sarung tu.,.layan shawl lak skrg.feeling jadi Yuna Zarai ;)

KV berkata...

Has, sebab tkde org nk puji, kita perasan sendiri jer lah. Hikhik

Rina, nanti ai pm yu. Hihi

Irfa, aku tk tahan pakai shawl. Cepat lari aligment

Tamil List berkata...

Rangkaian Web sosial untuk 2012 New FOSTBOOK Malaysia vs Facebook

Ramai kawan dan saudara mara melalui rangkaian memenuhi http://www.fostbook.com itu. Adalah menjadi perkara biasa kepada semua negara-satunya laman Internet di dunia yang http://www.fostbook.com. Yang http://www.fostbook.com tapak rangkaian sosial negara-negara ini tidak mempunyai sekatan. Ia semakin popular di kalangan laman web rangkaian sosial. http://www.fostbook.com menjadi mampu untuk membangunkan laman web ini tidak lama lagi.

Banyak negara mempunyai sekatan di Internet tetapi laman web rangkaian sosial ini http://www.fostbook.com Facebook telah ditubuhkan di semua negara menerima pakai.

Sekarang apa yang anda perlukan adalah http://www.fostbook.com aplikasi rangkaian sosial. Http://www.fostbook.com alamat Internet yang anda memperkenalkan kawan anda untuk melihat. Komen dan idea anda, Internet terbuka dan beban.

Dalam usaha untuk mendapatkan tangan anda pada http://www.fostbook.com hari ini Internet. Bab revolusi Teknologi Maklumat untuk mendapatkan mahkota cantik. Saya faham rasa anda. Jadi saya terus menulis aplikasi yang boleh dikaitkan dengan laman-laman web rangkaian sosial. Dirinya dengan permohonan seterusnya adalah reka bentuk web. Walaupun ia adalah satu cabaran.
http://www.fostbook.com tapak rangkaian sosial dan anda sedar ini di seluruh dunia, kita harus bertindak. Ia adalah matlamat kami.

Seperti laut laman web rangkaian sosial. Kotak Dialog untuk seorang bekas, 5,6 Objek juga dipaparkan, seperti fungsi sangat besar.

Fostbook membantu anda berhubung dan berkongsi dengan orang dalam kehidupan anda. Membuat Kawan Online dan mencari kawan online Chat Live Dengan Rakan-rakan dan Bertemu Rakyat Baru dan Video Foto Saham

Dengan pelbagai jenis cinta,
http://www.fostbook.com
info@fostbook.com


Social Networking Site for Malaysia 2012 New FOSTBOOK vs Facebook

Many friends and relatives through the network to meet the http://www.fostbook.com. It is common to all countries of the world's only Internet site that is http://www.fostbook.com. Which social networking site http://www.fostbook.com these countries have no restraints. It is gaining popularity among the social networking website. http://www.fostbook.com be able to develop this website soon.

Many countries have restrictions on Internet but this http://www.fostbook.com Facebook social networking website has been established in all countries adopt.

Now all you need is a social networking applications http://www.fostbook.com. The Internet address http://www.fostbook.com do you introduce your friends to see. Your comments and ideas, the Internet is open and a load.

In order to get your hands on the Internet today http://www.fostbook.com. Chapter of the Information Technology revolution to get it pretty crown. I understand your taste. So I continue to write applications that can be related to social networking sites. Itself with the next application is a web-design. Although it is a challenge.
http://www.fostbook.com social networking site and you realize this globally we need to act. It is our aim.

Like a sea of social networking website. Dialog Box for an ex, 5,6 Objects is also displayed, such as its functionality is very big.

Fostbook helps you connect and share with the people in your life. Make Friends Online and find friends online Chat Live With Friends and Meet New People and Share Photos Videos

With different kinds of love,
http://www.fostbook.com
info@fostbook.com

Wanpetunjuk berkata...

Assalam kak!

Ingat lagi tak?, hahaha...memang tak pernah jumpe pun...zaman aktif blogging kat miri dulu. Tapi KV & Co ni mmg tak leh lupa...