Selasa, 28 Februari 2012

COMEL TAK ?

Akhirnya.....


Ada jugak mek gegambor masa kecik. Huhu

Mek orang kampung yuols. Orang susah lak tu. Mana nak ada gegambor masa kecik khen. Kamera pun tok kenal eh.


So, bila ada sedara yg terlebih rajin mengaplod gegambar masa kecik baru mek tau ada jugak terselit gambar mek. Tp gambar terpaksa di edit. Seksi bebenor. Walopun tika tu urat malu tak tumbuh lagi, tp bila dh tua bangka ni mmg segan la tgk gambar tak berbaju. Walopun blom akil baligh. Gitew.

Mek abadikan dlm blog personal sebagai kenangan. Ramai yg komen rupa mek sejibik macam Dina. Tp mek rasa takdak pun. Tatau ler. Korang tgk ler sendiri.


Masa ni umor berapa tatau. Kecik benor lagi ni. Tektek pun blom tumbuh. Hua hua hua. Kemain mek posing. Orang darat kamera lah katakan. Hik hik




Ni pun lokasi yg sama. Air terjun Jeram Linang. Dekat jer ngan rumah. Dalam gambar ni kak M dan kak I pun ada sama. Tp kak I dh pakai baju time ni. Agak nya tektek dia tah tumbuh kut? hua hua hua.



Masa ni dh rumaja okeh. Tp masih lagi skolah rendah kut. Wah, sopan santun mek. Macam ustajah. Hik hik



Comei tak mek? Aku rasa comel jer. Hahaha.

p/s: perahsan!!!!!!

10 ulasan:

zailamohamad berkata...

a'a..memang ada muka Dina..

kamera dulu2 kalau salah posing nanti tetap keluar gambor tu, kamera sekarang boleh delete mana hak hudussss

Irfa berkata...

ha'ah la..muka mu zame kecik supo muka Dina ;)

KV berkata...

serupa kah wei? Hahaha

rina berkata...

yup, kompem. dina ikut muka mu sebijik.

lovelywa berkata...

salam kak, tu gambo zaman bile tuh?? tahun 80an ada??

KV berkata...

rina,
bia benner? Hahaha

lovelyWA,
YUP.ahkak lahir hujung 70an maka wajin gegambor zaman 80an. Oh sungguh mek dah kertu. Huhu

alia berkata...

aah memang exactly look like Dina lah.. hehe..

alia berkata...

aah memang exactly look like Dina lah.. hehe..

Wanpetunjuk berkata...

Hehehehe....mesti lah comeyyy.

Wei, seksi dehhh, jupo pulok tuh gamba2 lamo. Bila tengok gamba sendiri time kecik mesti berdekik suko....hahah

pB berkata...

ado meh doh tu