Isnin, 6 Februari 2012

BENGANG

Huk huk

Bengang dengan PC sendiri


Rasa nya aku dah buh password. Tp macam dicerobohi. Pastu pc aku mula weng tak tentu hala. Tatau apa masalah dia.

Problem sungguh la. Takleh masuk blog sendiri. Bila dah takleh masuk tentu2nya takleh nak komen blog orang. Walopun aku bukannya rajin sangat nak mengkomen. Selalu nya baca jek. Komen dalam hati. Boleh?

Saat aku rajin nak apdet blog, pc pulak buat hal. Teru smeroyan ngan encik hubby mintak baiki. Ni pun aku rasa hidup segan mati takmo jek. Printer pun buat hal, sampai nak buat keje pun terganggu.

Aku stress ngan pc buruk ni. Tapi dari takde baik lah ada. Walopun sendu kan? Nak buat kerja terpaksa mintak sedekah pc orang. Hampeh betul.

Ok lah, stop merungut dan membebel.

Nanti rajin, aku apdet blog lak. Bila tatau.;P

2 ulasan:

bat berkata...

hehhe komen lam hati tu cam CDH pakah???? muhahhahahha

KV berkata...

bat,
tudiah. CDH katanyerrrr. hak hak