Ahad, 9 Oktober 2011

BICARA HATI

Now kan, banyak cerita kat tv, di adaptasi dari novel. Syok. Minggu lps baca paper, banyak cerita2 yg sedang dlm pengambaran dan jugak tunggu Q. Soooo hepi. Selalu baca novel jak, nanti2 boleh tgk drama pulak. Leh sama2 bayang watak dalam novel2 tu. Hehe

Novel kasih yg suci tentu nya best kan. Sapa yg lupa akan nora elena dan seth tan. Tak sabar jugak nak tgk filem ombak rindu. Izzah dan hariz. Aaron aziz tu. Hero pujaan malaya.

Tapi cerita kau laksana bulan (aina emir) pun best. SUka tgk lakonan zulhuzaimi dan ayu raudhah. Ulangkali tgk kat utube. Hehe

Tadi baca blog abang nara. Katanya osman ali tengah shoot drama bicara hati. Wahahaha...tak sabar weh nak tgk tengku shahran dan zalia. Novel ni jugak antara yg best dalam koleksi ku. Ulang kali baca tak pernah nak jemu.


Zahlia dibawakan oleh kris chempaka. Sapa minah ni wei? Tak pernah nampak pun. Sekali tgk mcm natasha hudson.


Tengku shahran oleh sharnaaz ahmad. Hensem jugak kan mamat ni. Rasa nya ok lah kut ngan watak tengku shahran.


Dorang dlm bicara hati (gambar di cilok dr blog abang nara)



Tak sabar nak tengok astro tayang bulan depan. Weeehuuu

2 ulasan:

Joy berkata...

hensem la sharnaaz ahmad. minat ;)

KV berkata...

joy,
same taste arr. Hihi