Selasa, 29 Mac 2011

LEBIH TERURUS

Asyik duk beli tudung kan, aku tak perasan yg hanger tudung tu dah tak muat nak sumbat tudung2 aku.


Korang tengok, selonggok hokeh.




Ni hanger lama, beli kat ikea. Aku kosongkan dulu.




NI hanger murah baru beli kt wakaf che yeh. 2 ketul 15 hengget.



So, hat ni susun tudung awning yg plain.



Hat ni tudung awning bercorak dan inner.



Hat ni pulak tudung syria dan selendang.

Walopun korang nampak selekeh, tp cukup berkesan bagi aku. Senang pagi2 nak pilih tudung. Hik hik.

10 ulasan:

nanonano berkata...

byk giler tudung akak..
hahaha
sy plg byk pun xsmpai 10lai.
sbb sy plg ske pkai tudung plain warne itam je..
kaler2 lain mcm xsesuai ngn sy
haha

pB berkata...

wak nego pun buleh tu ...

sisdee berkata...

hahahahahah...suka..tapi tu le tempat nak letak pun kena luas sikit :( bestnya klu ada walk in closet just for tudung kan..ni saya dah BANYAKKK kasi kat orang tudung yg dah lama2 tu kan :(

KV berkata...

nano,
ntah lah akak ni, beli tudung tak beringat. Asal lawa dan murah terus beli. Bad habit betul la.;(

kak pb,
hihi jual kt bundle eh kak?

sisdee,
wahhh syok nyaaa kalo ada space utk walk in closet. Mmg idaman ku lahhh!!

bat berkata...

tudiah kv.. kemain banyaknya tudung huhu

Irfa berkata...

huh..kagum gilo aku tgk tudung2 mu kv..aku ada x smpai 15 lai..duk ulang tu je sampai jemu..

jual murah2lah hok tokse pakai tu :-)

Joy berkata...

byknye koleksi...mcm2 color ada...

KV berkata...

bat,
aku pun tak perasan bila masa tudung aku sebanyak tu. Teruk ah!

irfa,
hehe..mmg kena buat 5s la nanti. Mana2 tudung yg tak pakai kena sedekahkan kt org.

joy,
hehe..senang nk mecing la yang.;P

farah aminuddin berkata...

banyak siot tudung kak kv. haha! best2.

KV berkata...

farah,
banyak ker eh?