Ahad, 27 Mac 2011

MAKIN LAMA

Tatau kenapa.
Makin lama makin malas nak apdet blog.
Why ah?
Blog adalah satu medium utk aku mencurah rasa
blog berbeza ngan fb
kalo kt fb aku menghadkan perkara2 tertentu sahaja
walopun kat blog bukan semua yg berlaku aku tempek
tp fb dan blog dua medium yg berlainan bagi aku

Bukan takde benda menarik dlm hidup aku
tapi malas nak buat entry
malas nak snap gambar
kalo ada gambar lg syok apdet blog
tp malasssss
huhu

korang mandrem aku utk rajin apdet blog hokeh!

1 ulasan:

jelita78 berkata...

Lekkk aaa beb..
Memang camtu..
Ada time rasa mcm nak post 3-4 bende dalam satu hari..
Tapi ada time , malas yang amat!
Been there done that.
I think bak kata omputeh, "writer's block" ke haper ntah..
For me, when that happens, i pi blog surfing, just to read up and perhaps get inspired..
Sambil dapat berkenal-kenalan.. Hah, mcm sekarang ni hah..
Hehehe
Selamat berkenalan!

So, beb, go blog surf and just enjoy the waves!