Isnin, 7 Februari 2011

QS BINA GATHERING

CNY ari tu jugak, kami janji geng2 utm dulu nak jumpa jumpi. Tapi henfon mek buat hal. Amboi ko, mentang2 mek berhajat nak tukar henfon baru,ko buat perangai eh? Nak kena babat ni. Makanya, jadi ke tidak perjumpaan mlm tu bergantung pd facebook jer. Huwaa. Tensen. Naseb baik ada henfon tok laki. Aku pow sesedap rasa. Ngeh ngeh ngeh.


owh, QSBina tu nama persatuan student2 qs utm masa tahun 96-99. La ni mek tatau nama tu wujud lg ke tidak. Sungguh ketinggalan zaman. Hek hek

Kali ni gathering version kelantan. Kiranya sapa2 yg ada kat kelantan masa tu di galakkan join. Gituh.



Tapi hanya 4 yg dpt menyertai. Ramai yg berminat tapi saat2 akhir ada benda menghalang pulak,. Takpe, mebi next time ada rezeki lg boleh jumpa. Insyaallah.







Ok, kami janji nak jumpa kat food village. Aku ni nama jer duk kat kelantan, tp takpernah nak try chim chum. Haha. Tapi mlm tu mmg hazab giler. Manusia ramai mcm ulat. Park kete dah la jauh. Menunggu meja satu hal. Menunggu meja di kemas satu hal. Dah la dpt meja kecik, duduk pun sempit2. Makanan pun cepat habis dan lambat di top up. Biasa la bila terlalu ramai manusia, gitu lah kaedahnya. Redha jer lah. Lg pun niat nya bukan nak makan sgt, nak jumpa borak2 jer. Lainkali kena cari tempat yg lebih damai. Haha

Cam biasa lah bila jumpa geng, isu ygplg hot adalah henbeg. Hua hua hua. Suka dan seronok bila berborak org yg sama kegilaan mcm kita. Hehe

Kaum lelaki (suami) pulak borak pasalapa ntah. Naseb baik dorang dah biasa, so takde masalah nak borak. Haha. Tenkiu buat suami masing2 sbb sanggup melayan karenah bini2. Tapi mlm tu tk dpt nak lepak lama, mek terpaksa undur diri awal sbb hubby nak pi jumpa geng2 dia pulak.

Insyaallah, ada masa, ada ketika boleh jumpa lg. Hepi sgt2. Alhamdulillah.

4 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

Bestnya meriah gitu hehe

KV berkata...

lady,
bila jumpa kenkawan lama mmg asyik. Hehe

Mommy Prince berkata...

wah mkn kat chim chum. dengar kat sini best dan murah , baru ni blk tak sempat singgah.tp cousin g gak chim chum.dia kata buffet RM15. tp beratur aritu sejam gak.
harus terjah nanti bila kelik kelate :)

venusfreedom berkata...

itu syamsul and wife kan? mu cousine!