Rabu, 20 Oktober 2010

Testing

Cubaan...cubaan 123.abc. Hehe

p/s: sesapa yg tau cemana nak aplod gambar direct from iphone, sila ajarin mek pacar yang hina ini. Segala bantuan didahulukan dengan ucapan ribuan terima kasseyyyy!!

Sent from my iPhone

9 ulasan:

KV berkata...

errkk...baru dpt post from buah topoh. Tapi blom gheti aplod gambar. Sila ajarkan. huhu

Zareda Norman berkata...

tak boleh nak komen kat entery di bawah tu

KV berkata...

kak zar,
entery mana?

makcikrehan berkata...

bak mai iphone tu kat aku.. pandai la aku godek nanti.. ekekekek

KV berkata...

rehan,
hahaha..hamboiii...ko kan, tak boleh blah!

Sayang.Ibu berkata...

x tau laa saya xde iphone, best tak pakai iphone...? pinjama boley? *wink*

SUZIE APAI berkata...

amboi..advance deme loni..

lama tak jengah sini...

mJ berkata...

wahhhhhhhhhhhhhhhh iphone sudahhhhh!!! mengancammmm tuuuu

KV berkata...

sayang ibu,
hahaha..kv tau call n sms jer.;P

suzie,
tp tetap tak reti aplod gambar. Huwaaa

mJ,
dah setahun lebih pakai nya, tp tak reti nak apdet blog ngan emel. Selalu apdet biasa cam pc jer.