Rabu, 20 Oktober 2010

TERJEBAK

Sambungan dr entry 'alone' yang tak boleh blah tadi.

Hmm..bila dh berkeseorangan, wajib la otak menjadi kreatif. hik hik

Terus dapat idea nak pegi beli sluaq harian dina. Ari tu kan kemaruk duk beli jeans jek. Now mcm dah takde sluar kain koton dah minah tu. Rimas gak kenkadang tengok dia main sambil pakai jeans.


Jumpa la 2 lai sluar 3 suku yg cutting comel. Ala2 track bottom gitu. Dalam gambar ni tak nampak lak cutting dia, korang bayangkan jer lah kalo rajin. Hehe



Pastu, takkan beli sluaq jer kut. Wajib la meronda tengok baju bajan bebudak yg comelllllness.


Terjebak beli dress yg lawa2. Ari tu tgk dina pakai comel jek. Sepupu dia bagi hadiah bezday. Aku malas belikan dia dress/gown sbb dia takmo pakai. Nak pakai tiset ngan jeans jek anak aku tu. Bila dia pakai gown mcm comel pulak. Rupanya gegirl jugak anak dara mek tuh. Haha.


Pinky love dot from os.h kos.h


Green floral from gym.boree


dan pinky kotak kotak from fad.ed glo.ry



Material semuanya 100% cotton. Comel khen?

5 ulasan:

MushroomCute@Mariea berkata...

Saiz untuk ai ada tak? Heheheh comey sesangat

Joy berkata...

kv..jauh nye terjebak..hehehhe

Lady of Leisure berkata...

comelnya yang pink n bunga2 tu hehe

mrs.spicy berkata...

seme dress tu lawa..dina dah hilang lah ketomboian nanti..hehe

KV berkata...

mush,
hehe..kalo jumpa ahkak bagitau. Hak hak

joy,
hihi..

lady,
hehe...dina mmg minat sgt kaler pink

farah,
excited giler dpt gown baru minah tu. Hak hak