Selasa, 20 Julai 2010

DINNER @ TESCO

Sabtu malam ahad tu nak tak nak memang kena kluar gi beli teats dina carah. Semua nya dah uzur. Pengasuh pun dh banyak hari duk komplen.

Mek tok tu kan dah besar, abih dia gigit semua teats. Pecah koyak pas mengamuk tak nak. Macam2 hal.

Lepas maghrib terus kluar, danish takmo ikut.mamat tu biasa ah, kalo pi shopping mall ke tempat2 cenggitu mmg dia malas.

Ingat nak dinner kat smart bundle, kedai tomyam kegemaran ku. Tapi langit gelap gelita nak hujan, so kami pikir dinner lite2 sudah. Asal cepat dapat makan, cepat dapat membeli, dan cepat dapat balik. Tubuh badan dah penat giler.

So, makan kat food court tesco je la.





Yee mee sizzling untuk moi n dina dan nasik ayam halia sizzling utk encik hubby.
Lepas makan terus ke bahagian baby.

Tapi takde teats yg menepati piawaian kami, so berdesup ke kb mall la. Paling dekat ngan tesco, tempat lain rasanya dengan hujan lebat dengan jem mmg tak sempat sampai la.

3 ulasan:

TopsyTurvyMum berkata...

musim hujan kaa kat sana mek?

honeylanz berkata...

kv, pose ni...:D

KV berkata...

TTM,
hujan sokmo petang dan malam.

has,
wahhh...ganti ker diet? Hehe