Ahad, 20 Jun 2010

kenapa saya baca Casa Arina

saya (dan2 tu saya) suka baca blog KNV sebab kak non adalah vogidevass!! Buleyh? Hak hak. Oke2, saya suka baca blog kak non yang bernama casa arina (nama blog dia ler) sebab suka baca pengalaman kak non kat negara orang di samping laskar2 chinta nya. Jugak suka sbb kak non suka share resepi yg best2 walopun sampai ke hari ni tak sempat nak menerai. Hiks. Tapi yg pasti mmg sukak la!

Oke, siap satu perenggan. Thehe.;P

4 ulasan:

knv berkata...

mekasih yangggggg :D dua tiga perenggan pun bulehhssss! :P

knv berkata...

err.. laskar chinta? hahahahha.. apakebenda tuh? :P

Aleeya berkata...

heheheh nak baca gak laaaa

KV berkata...

knv,
kalo 2-3 perenggan mau lena dulu baru abih baca. Wakaka. Laskar chinta tu askar yg berderet tu ler. Wakakaka

aleeya,
ha, silakan. Best tau blog kak non.;)