Sabtu, 19 Jun 2010

WATER PARK

Lepas check out jam 12 kami gi lunch dulu. Isi perut siap2 baru masuk waterpark.

Kebetulan, masa nak gi check out tu, terjumpa ngan rakan 'senurseri' dina. Dorang datang 6 buah kete. Macam sekampung duk kat situ. Magik. So, janji jumpa dlm waterpark nanti.






Mula2, cecah kaki jer dulu.;P


Pastu usyar ngan tangan.;P



Dah siap merangkak dah!


Abang yg pemalu tengok jer dulu dari jauh.;P




Ni ler ada.m da.nial kawan satu rumah pengasuh dina













Sampai jam 3 duk dalam tu. Penat tak larat dah.Kami pun keluar sbb nak gi batu gajah rumah tok su hubby.



Tengok rambut dina, mengerbang semacam. Tak bagi sikat pulak tu!





Bai bai bukit merah. Dina dah meragam ngantuk dah.



Oke abih citer bukit merah. Giler byk siri. Haha. Pas ni sambung citer lain lak.;P

4 ulasan:

Sayang.Ibu berkata...

mmg best kan pi bukit merah, saya pun suka sgt...

sisdee berkata...

besnya jalan2..huhuhu..

mesti pastu letih gile sbb main dlm air kan hahahaha..my kids selalu buat ragam kalau pas mandi manda ni huhuhu

KV berkata...

intan,
mmg tak puas kt bukit merah, byk sungguh xtvt boleh buat. hhehe

sisdee,
mmg meragam nak susu dan terus ketidoran. Penat mek kecik tu. Haha

F A R Y N berkata...

bestnya kak...aku dah lama tak pi theme park..huwaaaaa