Isnin, 28 Jun 2010

EDDLEE FRIED CHICKEN

Satu fenomena ayam goreng celup tepung jenama eddlee telah melanda negeri pasir berdengung.

Walopun dah lama bertakhta di hati sanubari rakyat jelatanya, namun hari ni baru terhegeh hegeh mek nak buat review. Wakakaka

Ni orang panggil entry takdak idea namanya.



Salah satu kedai nya terletak di jalan apakenamantah (menghala ke wakaf che yeh tu) dekat pero.dua.




Ayam nya adalah super sedap. Harga nya lebih murah kalo nak banding ngan kehepsi. Tapi dia jual satu2 takdak set2 macam kehepsi tu.

Aku paling suka sup cendawannya. Tapi amat kuciwa semalam sbb sup cendawan habis stok. Tukang masak baru nak cucuh api dapur kayu kaedahnya. Malas nak menunggu.

Rege sebenar? Tak mampu ku jawab sbb tukang beli dan tukang bayar adalah bos besar. Bini bos tunggu dalam kete sesedap dalam ekon sambil mengcamwhore perasan sendiri.;P

9 ulasan:

rina berkata...

aku penah make skali... memang sedap. pn beli kt kedai tulah jgk.

FAM berkata...

kena take note ni. nt blk raya blh cari. hehehe

KV berkata...

rina, hehe..sedap jugak lah kan.

fatin, ha..balik raya boleh try!

makcikrehan berkata...

sumpah ayam tu nampak sedap!

pB berkata...

banyok dok dio punyo outlet lonni

pB berkata...

banyok dok dio punyo outlet lonni

fabulous.farah berkata...

farah pernah try. ayam dia lagi sedap dari kfc bagi farah. dah la lagi murah. best2

jane_doe3328 berkata...

sedap ko? nanti nok trylah. dekat2 denge horizon ko?

sahira berkata...

sedap ke.. patut la kalu blk kb tgk org beratur punya la panjang..siap ckp kat hb nih mesti sedap.. xpe satu hari bole try