Jumaat, 21 Mei 2010

TUREEN ANTIK

Ye ke benda alah ni nama tureen eh? Aku main belasah jer ni. Haha



lawa gak kan?



Aku jumpa benda ni kat kedai bundle.



Cop mohor kat montot dia.



Percaya atau tidak, aku beli menda alah ni 2hengget jer. Tp dah retak2 la. Lantak. Janji boleh buh dalam lemari display. Hihi.

8 ulasan:

fabulous.farah berkata...

huhu..bahaya kumpul barang antik ni kv..ketagih=p

xpe..nanti banyak2 boleh buat bisness

mrs shaifull berkata...

harga x kisah, janji hati dah suka, tul x KV, mcm beli tudung ariani gaklah :)

rina berkata...

lawanyor kv...

MommyCT berkata...

KV lawooo..i pun dpt mangkuk2 pusaka retak seribu nih. Tp lom ada display cabinet n ruang utk dishowcasekan.

TopsyTurvyMum berkata...

Lawa la yg ni!..suka ngan biru dia tu..

my mum banyak dulu mende2 gini..sejak collect pingan mangkuk moden mana la dia taruk spesis camni..

nak geledah la kalau dia still simpan lagi..harta karun jugak ni.

Aleeya berkata...

mmg antik..chantekkk

Lady of Leisure berkata...

lawa la ni mcm blue ceramic

honeylanz berkata...

lawa...tp x tau lak name nye Tureen