Rabu, 5 Mei 2010

TERPENGARUH

Kerna terpengaruh ngan RINA yang asyik duk upload tudung baru beli dlm fb semalam, makanya aku pun memaksa hubby menyinggah aria.ni lepas balik beli mini lappy.


Rambang mata tatau nak pilih yang mana, so here there. 3 jer aku beli. Jadik la lepas gian kan.


Eh bakpo aria.ni down kan price giler2 eh? Stok lama kah? Tapi ada aku kesah. Haha. Lantak lah, janji murah.

11 ulasan:

Sayang.Ibu berkata...

mmg tgh sale skrg nih... *pengsan kalo slalu sgt sale*

honeylanz berkata...

last week adik has g yg kt jln TAR, dia ckp sales gile punya sales la...

Lady of Leisure berkata...

wow.... lawa2...

TopsyTurvyMum berkata...

vavavavahhh...bila la haku nak ber ariani nihh

Mommy Lily berkata...

berapa harga tu kv? rasanya ariani turunkan rega sbb skrg terlalu byk saingan di pasaran.

fabulous.farah berkata...

ariani loni asyik wak sale jah key..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

waa.. banyak stok?..
hihih, sy pn tgh addicted ngan tudung gak skrg, syria inner tu.. hihihi..
abes kering poket bln ni.. btw, salam kenal.. =D

Mummy Dasy berkata...

amboi sakan Ariani... tp tu lerr mmg best pki Ariani ni, skang ni lg murah dr dulu kan...

rina berkata...

hahaha...

atty's berkata...

betui tu tak kesah lah stok lama ke baru , yg penting leh pakai kan ..

KV berkata...

sayang ibu,
ha, kalo sale sokmo wajib pengsan. Hihi

has,
betul3

lady,
boleh ler. Janji murah. Hihi

TTM,
suatu hari nanti. Ekeke

mommy lily,
mebi kut. Yg pesen ni 25 hengget jer selai

farah,
tau. menggugat iman di dada betul!

leily,
me pun baru berjinak nga syria. Salam kenal jugak

Dasy,
ha.a, makin murah

rina,
gelak la gelak. Hahaha

kakty,
setuju sekali. Haha