Khamis, 6 Mei 2010

COOL BLOG

Ni pun, kes terpengaruh baca blog dak erynn la neh.


Aku pun sibuk la nak menerai sama. Siap paksa2 encik hubby try gak. haha



So, aku beli ice blended jer, sbb hubby takmo topping kebagai. Kiwi untuk mek, honey dew untuk hubby. Dan sedap la komen nya. Tp ice blended sedap jer cap apa pun. Hik hik

Minum panas2 sejuk badan.;P





Tapi kan, takkan minum jer, wajib la ada hat sampingan kan. Hiks.




Bluberi cistat untukku. Hubby tak gemor, dia makan menda lain. ;P

9 ulasan:

nanonano berkata...

ktne nk dpt mende alah ni kak??
cool je..hihi

KV berkata...

nanonano,
kat kb mall dik. Wakakaka

~dARlee zURiS~ berkata...

sedapnye!
balik s.alam mesti beli nie kat giant
zuris suka bandung blog
adoii...cepatlah habis pantang.

TopsyTurvyMum berkata...

wow...ciss bedebah tat!!

meleleh saliva.

pB berkata...

kalau ice blended kat sini , kak pB suko g beli kat satu kakok ni. Nie jual depae ghumoh dio jah.

baghu serial limo posen. Kalu keda mamak , pak rial setengoh

Sayang.Ibu berkata...

cool blog mmg sesuai untuk menyejukkan hati eh... bukan.. badan.. di musim2 panas nih.. ahahhaaa

zailamohamad berkata...

owk aloh, jauhnyaa..bilolah nak kelik kg nak try ni..huhuhuhuu

fabulous.farah berkata...

menawan kalbu~

haha..kv kene tahan nafsu la..asyik terpengaruh jer=p

jane_doe3328 berkata...

zaila, sini pong ade

kak kv, try letak hok itam2 bulat tuh lagi sedap :D