Jumaat, 7 Mei 2010

STOK MAKE UP

lagi terpengaruh dengan opismate (bukan rakan sebaya yer, sebab opismate yg kacip patimah ngan aku nak pencen dah semua).

Ada satu hari tu, peniaga melelong mekap cap cos.way. Ekceli bukan la brand cos.way tapi cos.way yang jual. Aku tatau brand apa. So takleh nak kompang, nanti silap masuk simpang. Hehe



Eye shadow. Siap beli 2 tu. Tamak. Dalam kit eye shadow tu ada complete set dengan blusher tau. Tapi lupa nak snap gambar.




Dan tamak beli ni jugak. Lipstik dan eyeshadow stik.



Tapi ntah bila la aku nak pakai gamak nya.

7 ulasan:

~LIZA~ berkata...

pakai masa gi keje :)

lina berkata...

wah..beshnyer mekap banyak..kenakdang kite nih suke tengok bende tu ada w/pun tak pakai..hehhe..

risanur berkata...

bergaya sakan la kak kv nati...pakai gi keja dan jalan2 la...

sisdee berkata...

hehehe cosway mmg mcm2 kan dia punya brg..geram tgk
kaler lawa le :)

dulu pnah le beli..now nie tak jmpa katalog tu yg tak terbeli :(

fabulous.farah berkata...

xpe..kita smpan pakai bila rasa nak pakai.haha..farah pong suke beli jer. masuk watson mesti ade jer benda nak beli.pakai nye idok

Lady of Leisure berkata...

kat umah pun leh pakai, untuk suami gitu hehe

zailamohamad berkata...

takpe, simpan dulu
buat mace zailukup 3 tahun gak buanglah..hehehehe