Selasa, 4 Mei 2010

SASAU

keh keh keh..sasau mek dibuat nya. My lappy hancus uols. Mati terus. Nak 'run' pun tak boleh hubby cakap. Mebi hard disk problem. So, aku terkapai kapai tanpa arah la jawabnya.

Mebi kesian kan bini nya, si suami pun telah bersetuju membeli kan bini laptop baru. Bini pun mula la mengada ngada. Orang beri betis nak peha gitew kaedahnya. Haha

Suami nak beli kan bini mini lappy (mmg idaman bini) yg biasa2 je, like hp ke. Kan. Macam lappy yg dah mati tu. Tapi bini mengada ngada nak vaio kaler fink. Suami tidak bersetuju. Dia cakap membazir. Lagi pun bini nak pakai lappy untuk tujuan blog dan fb jer. Hiks

Tapi kan, masih belum terlambat neh. Sbb blom beli pun lg. Petang ni kalo sempat nak survey dan beli terus. Tengok la nanti mandrem bini menjadi ke tidak. Kalo ke laut, bini redha je lah suami beli yg mana pun. Huhu

11 ulasan:

honeylanz berkata...

selamat ber mandrem :D

Nanak berkata...

masih sempat pujuk tu..hehe

Sayang.Ibu berkata...

woww.. viao fink mmg idaman.. kalo dpt mandrem mmg bertuah badannn.. ahakkksssss

KV berkata...

has,
keh keh keh.... tak start lg neh.

nanak,
masih ada masa yer dok?

sayang.Ibu
haha...jugak idaman ku.

atty's berkata...

beshnya nak dpt laptop baru ..selamat..mengayat..ekekeke

~Eila @ Along~ berkata...

vaio- pink..cantik...
acer-biru pun cun..
dell-pepel..maveles..
hp- putih... gempak giler..
kak, eila ade semua di atas...
nake beli salah satu tak? hehe

risanur berkata...

harap2 dapat la apa yg kak kv idam2 kan...

Lady of Leisure berkata...

hehe.. mana pun ok kan kak asal boleh berblog..
:)

makcikrehan berkata...

hembus2 sikit ubun2 suami tu...biar lembut hati :-p ... dah mcm nak jampi anak pulak ekk..kikikiki

TopsyTurvyMum berkata...

hahaha...amacam?? dapat yg diidamkan tak??

kalau ai cari brg , konon nak yg biasa2 jer..bila dah sampai kat kedai, harus rembat yg paling best ekekeke..

KV berkata...

geng,
mandrem mek tak menjadi lah. Huhu. Fink diidam kan, silver yg dapat. Apa pun tetap hepi sbb dpt lappy baru. keh keh keh

wah eila, sakan ko punya lappy!