Isnin, 3 Mei 2010

MENEMPEL

Tadi, aku baru sambung kabel kamera nak pindah gambar ke lappy kesayangan. Tetiba 'dush' hilang semua paparan. Dok hangggggg jek kat situ. Hangen aku.

Dah la aku panas ni. Panas baru balik dari site dan panas ngan orang admin yang tah pape.

So, aku menempel la kat pc orang. Seb baik ada org yg bermurah hati kasik aku pinjam. Tu pun sbb dorang nak gi site. Kalo dak, melangu lah aku takde benda nak buat, Huk huk. Sadis oh!

Department aku ni, hidup segan mati tak mau gayak nya. Bos divisyen A pun berkurun nak dapatkan pc. Apatah lagi kemacha macam aku ni. Nak buat keje mmg bersusun ambik nombor nak pakai pc. Sbb tu aku bawak lappy sendiri. Now, lappy aku pun dh merajuk. Sakit jiwa tau.

Nanti hubby cakap dia nak try overhaul lappy aku tuh. Kalo tak jadi nampak gayak nya kena usha dan survey mini lappy lah.

Oh tetiba takde idea nak kompang apa. Bai.

4 ulasan:

honeylanz berkata...

lappy has dah masuk ICU nun di Penang. trs x de mood x ber blog :(

fabulous.farah berkata...

huhu..tapi kalu mini nk guna wak keje susoh r sket..kecik..kalu wak blogging jer ok lah..hehe

KV berkata...

has,
mmg takde mood jadik nya

farah,
takpe, keje boleh pinjam pc sesapa. Hehe

Ealyie berkata...

hui.. bwk lappy sndrik tu.. dasat..dasat.. eheheh..