Khamis, 29 April 2010

huru hara

huwaaa...
sungguh huru hara hidup ku tanpa internet.
Semalam langsung takleh guna.
call te.le.kom, dorang pun fening
semua pejabat duk call sbb line futus
semua keje kan online
bila takleh online kecoh la jawabnya

balik rumah baru berkesempatan melayari ngan iphone
tp apa la sgt ngan iphone kan
kecik
tak syok
hehe

dah la lappy ku nyawa2 ikan jek ni
berat sgt ke eh
hubby cakap mebi umur dah tua
uzur lah kut
ker dia merajuk sbb aku sibuk nak beli yg mini
oh semalam dah survey
bila nak beli tatau
tapi kalu kong terus mmg wajib gi beli la
ni chatting via ym pun berkurun satu2 perkataan nak kluar
hazab la wei

oh aku sedikit bizi dis week
dengan preparation untuk family day peringkat negeri
lagi pulak minggu ni terima berita yg mengejutkan
our pengarah meninggal dunia dlm eksiden
mebi ramai yg dah baca dalam paper kan
sedih sungguh la
masing2 duk mengenang cerita2 dan peristiwa minggu terakhir pengarah bersama kami
pagi ni pun hq wat tahlil kat majlis teli.pot
semoga allahyarham di tempat kan bersama orang2 yg beriman
amin

kat pejabat pun sibuk training dikir barat
saringan 14-15 mei
kalo dpt masuk final kena gi lawan masa family day nanti
tatau la dpt gi final ke tidak

kat rumah pun bizi gak.
Besok nak wat tahlil sempena dah 40 hari nenek meninggal kan
tgh hari ke petang ajak orang kampung makan2
malam tu tahlil dan mengaji
sapa2 yang berkesudian jemput datang rumah besok yer
jemput dengan hati ikhlas ni tau
kalo nak pegi nanti send emel @ bandito-danish@yahoo.com
nanti daku bagitau direction ke rumah
wokeh.

er..tetiba aku tatau nak bebel apa dah.
stop kat sini dulu la.

bai

7 ulasan:

fabulous.farah berkata...

die nk soh kv wak keje tuh..baktu xleh ol..huhu

KV berkata...

farah,
masalahnya kene kena online. Abih terbantut. Huhu. Sangap hakak taw!

honeylanz berkata...

tul bc blog guna hp x puas..kecik

Lady of Leisure berkata...

kalau tak leh masuk intenet mmg tak senang duduk dibueknya kan hehe

Zareda Norman berkata...

kak zar pun sejak tadk de lappy kat rumah, huru hara ko.. sengal jer... hehhehe penagan FB dan blog ler ni

yatie chomeyl berkata...

sama lah kita..3 hr rumah xd einternet..sangap se sangap2nya muahahahah

KV berkata...

has,
sungguh tak puas

lady,
mcm cacing kepanasan, wakaka

kak zar,
sengal. Hehe

yatie,
oh sungguh sangap