Ahad, 30 Mei 2010

HATI MENGGELETIS

Macam2 aku ni kan. Hihi. Layannn


  • Bila tengok aria.ni sale giler2. Aku rasa mau pegiiiiiii dan2 ni jugak. Huhu. Tapi takde kawan nak meneman. Cemana ni? Eh, kalo beli untuk raya sempat basi tak? Hahahaha/;P
  • Bila tengok banner paksen garage extreme sale. Huwaaa!!! Mau mau mau. Siapa mau join? Susah2 sgt, aku paksa hubby lah meneman. ;P
  • Bila tengok banner 'jom naik heli'. Hahaha. Gilo apakah? Tapi hubby beriya iya ajak naik heli. Entah berapa juta tiket nya eh? Sapa tau? Malas nak call person in charge.
  • Mau pergi bercuti cutian sempena keputeraan agung. Mau test itu cal.dina ler. Eh, macam aku drive! Haha. Sejak beli tak penah gi mana2(selain bawak balik from kl tu) Hehe. Hubby ajak gi cameron jer. Tapi aku mcm boring. Alasan dia cuaca panas giler. Kesian kat anak. So, cameron adalah lebih baik. Tapi dari tak pegi mana2, baik angguk yer dok? Tengok lah nanti
  • Nak beli kasut dan henbeg baru. Weekend lepas hubby dah nak beli kasut baru tp aku rasa nanti lah. Beg? Hubby cakap tunggu raya. Nanti nak raya aku sibuk nak beg baru pulak. Ye dok?
  • Nak gi kl. Patutnya weekend ni aku gi kl. Rombongan cik kiah (ofis) konvoi reramai. Sambil menyelam sambil minum ayaq. Tp big boss mau join dan dia tiada kelapangan ini weekend. KIV tatau biler tp on june jugak ler kaedahnya.
  • Nak beli bedak kompek (pelik jer aku eja ni). Sapa yg boleh beri cadangan.Tolong cadang pada aku yg tak reti mekap ni. Slalu aku pakai bedak bayi jer. So bila buh blusher 'dia' tak kekal lama. Kdg2 mek pun nak voks jugak uols. Hihi. Tpi takmo foundation. Just bedak kompek yg boleh buat kan kulit muka mek gebussss.

Itu jer lah yang aku duk menggeletis setakat ni. Karang ada lagi yang aku duk kemaruk aku mengarut lagik. Hehe

8 ulasan:

makcikrehan berkata...

caldina fuhhhh! bak mai pinjam barang 2,3 hari. hihihi

KV berkata...

mR,
cik kiah sendiri pun tak pernah try. Jadik co pilot sokmo. Huhu

mrs shaifull berkata...

KV, sila beli MAC studio fix, mmg best, sekali cuba mmg x akan tukar yg lain :)

honeylanz berkata...

Has pakai bedak ikut dang capai. x pernah stick satu je ;)

Angah berkata...

Aku sejak bertahun-tahun lamanya pakai olay total effect pastu pakai Silky girl compact 2 way foundation. Alhamdulillah serasi dan murah jugak.

atty's berkata...

nak beli caldina ke ..kv..

rina berkata...

aku pakai compact loreal. dulu pakai benefit best gak...

onnie berkata...

salam..
akak suka pakai bdk Pixy kaler tropical beach..kalernye golap, tp bl disapu ,ikut warna kulit kita....
akak cuma lembapkan spannya then sapu ats bdk then disapu ke muka dgn rata.... so x yah pakai fondation ....cuba le...harga rm20-rm25 ..refill rm 15 gitew... kat watson pun ada jual bedak ni...: )