Selasa, 18 Mei 2010

BASIKAL BARU DINA

Kesian kan anak dara nya duk gatih basikal yg buruk dan amat uzur, si abah pun sibuk lah nak belikan basikal baru.

Bila sampai kedai basikal, mabuk tatau nak pilih yg mana satu. Semua nya comel2!




Last2 pilih yang kaler shocking pink. Siap ada loceng kring2. haha.

memula tu aku nak yg kaler baby blue tu, tapi yg tu tayar hidup. Pakai tiub. Hubby cakap susah nak maintan. So, beli yg jenis mmg untuk budak2 la. Tayar tak payah menten. Gatih jer sekuat hati. Takde nak bocor nya.

Bila bawak balik, punya la excited anak dara tu. Main dalam rumah jer. Sayang nak bawak turun ke laman. Haha.

Akan tetapi, setiap masa telinga ku bingit mendengar deringan loceng. Huwaaaaaa!!!!

6 ulasan:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ berkata...

KV...sebiji cam beskal maryam ...hehehe

FAM berkata...

wehuuu! dina ada beskal baru. ohh, blh bygkan rimasnya dgr loceng tu. dania ada telefon ben10. ari2 pasang, kuat lak tu. geram jek

Mummy Dasy berkata...

shock PINK beskal anak dara...

KV berkata...

mama maryam,
ye ke?
hehe

FAM,
serabut telinga. Bingittttt

DASY,
haha..dah dia sokmo kalu beli barang asyik nak kaler pink ajer

mrs shaifull berkata...

fuhh kena ambik pengajaran ni kalau nak beli basikal, beli yg x dak loceng :)

Amna Faqiha berkata...

whooaa whee, dina da dpt beskal baru..