Selasa, 13 April 2010

NEW LAYOUT

Hoyeehhhh!!!!


Bangga dengan diri sendiri. Hak hak. Kembang idum beb!

Yer, sepanjang aku berblog, sejak bila eh? 2007 kut. Tak pernah tukar template sendiri. Selalunya orang lain (kawan blog jugek) yang tolong buat kan.

So, tadi aku jelajah tah ke mana mana, dan jumpa layout yg lawa. Terus klik cari design yg comel2. Semua aku rasa nak. Tamak betul.

Tapi nak try buat tadi agak terketar ketar gak la. Takut ilang abih segala maklumat asal kat blog ni. Hehe

Tarik nafas panjang bila siap (siap rujuk satu2 cemana nak buat tau!) dan bila nak klik view blog tu aku berdebar giler. Sumpah.


Alhamdulillah, menjadi. Syukur. Oh nanti dah boring dengan yg ini boleh tukar lain pulak. Lawa lawa semuanya.


Hoyehhhh,

10 ulasan:

honeylanz berkata...

lawa..suka muffin n ice cream tu... has pun tgh plan nk tukar background & header ni...x jumpa yg besh lagi

Tijah berkata...

perghhh. baru aa cunnnnn. tahniahhh

pB berkata...

sweet ...

Mummy Dasy berkata...

lawa bangat... skarang dah senang widget xde hilang² x macam dulu ...

Ayu Hashim berkata...

wahh dah berjaya buat sendiri ya.. tahniah..tahniah.. sedap pulak tengok ice-cream tu yaa..

Jasfyra berkata...

cantik...i like...

KV berkata...

has,
kembang idung beb!

jah,
wah, apsal ko tak bitau ko boring dengan yg lama. Hak hak hak

pB,
boleh lah kan?

Dasy,
ha'a, buat penat dup dap jer. Heheh

ayu,
sesuai lah ngan tuan blog ni yg suka makan2. Hobi utama tu. ;P

zura,
me loike too.;)

fabulous.farah berkata...

heee..tahniah=)

cikbedahlaser berkata...

cantik r akak nye layout.. nk cri yg mcm ni gak la.. heheheh

zailamohamad berkata...

tahniah!!!