Ahad, 4 April 2010

HARI PERTAMA KAT KL

Ok aku buat part by part la crita kl. Nak asingkan gegambor. Karang panjang sgt jadik entry ni kalo buat sekali harung. Hehe


Kami bertolak dari rumah jam 7.30. Janji ngan dua rog kawan jam 8 kat pasir puteh. Berenti sarap kat dataran pela.dang kuala krai jam 9.00.

Ingat kan kami je yg sibuk nak ke KL, tp tudiah mak aiii. Jem ngan org kelate naik kl je. Berjujut jujut. Huhu

Singgah makan kat genting sempah jam 1.30. Beli buah berangan goreng yg sedap itew. Lepas makan terus ke ampang sbb anak buah tungguh kat situ.


Oh, sempat lg skodeng harun salim bachik kt stetsen minyak area ampang. Haha

Lepas jumpa anak buah ku nan sorang itu, terus shoot ke klang. Pung pang pung pang kat klang. Dah maghrib baru kami keluar dari klang,


Me ngan fair lady. Haha. Sori weh. Jakun jap. Slalu tgk kat jalanraya je.

Lepas kat klang naik highway terus ke puchong te.ka.li hantar anak buah balik rumah dia. Kete dia tinggal kat ampang kan. Nak pegi ampang semula masak lah jawab nya. Dinner kat rumah anak buah. Tenkiu babeh. Menyusahkan kamu anak beranak jer.


Lepas makan jam 10 malam bertolak naik kl. Check in kat kl in.ter.na.sional. Ikut hati aku nak cititel mid valley jer. Tapi dorang takmo. Huhu

My room.


Posing wajib dalam bilik. Haha.


Pastu tak larat nak keluar dah. Lepas mandi dan solat masing2 terbongkang tido


Abih cerita hari pertama. Pasni sambung cerita hari kedua lak

7 ulasan:

zailamohamad berkata...

waaah,mari KL ya, mesti shopping sakan tu

KV berkata...

zaila,
takde menda nya, boleh tatau nak beli apa? Haha

eynda berkata...

Wah...sempat skodeng artis ye haha...

honeylanz berkata...

kv ni ada bakat nk jd mamapaparazi nih...skodeng artis ;)

fabulous.farah berkata...

harun salim bacik ko paka short tu?eeee..dio tu behi perasan mudo..

hehe

kv, napok sweet la paka pepel mude gitu..huhu

mrs shaifull berkata...

KV, ada pegi ariani x? :)

KV berkata...

eynda,
kebetulan jer, wajib la skodeng kan. Haha

has,
wajib tu!

farah,
hiks..perasan muda eh?
errk..sweet kah?;P

mrs shaifull,
tak pegi pun, msg2 tak larat nak berjalan. Hihi