Ahad, 4 April 2010

HARI KEDUA DI KL

Hari kedua kat KL.

Before subuh aku dah terbangun. Punya lah selsema sampai tak boleh bernafas. Huwaaa. Seksa sungguh tersumbat terowong neh. Takde benda nak buat, tengok tivi je lah.



Jam 8.30 baru nak turun sarap. Ni je aku makan, tapi tak habis. Muak. Kalo sarap kat negeri lain mmg aku boleh makan makanan cenggini jer, benda2 lain pedas, tak ahan perut mek.



Oh, kalu sarap kat hotel ni, wajib pose2 gedik area sini. Hihi



Lepas siap sarap semua terus shoot ke kajang. On da way tu aku rasa loya giler. Ye ah, bernafas ngan mulut, hidung langsung takleh pakai, tenganga nganga aku mintak nyawa. Haduhaii. Teruk punya resdung. Penangan ubat selsema gak buat aku ting tong.



Lesai keje kat kajang, kami gi id valley. Kawan nak beli kamera. Sempat la sesat seround dua. Maklum la, Kl kan bukan kampung ku. Hak hak


Pose ngan hubby dalam kedai kamera.;P




Banyak jugak sales kat MV, tapi aku tatau nak beli apa. Huhu. Rugi oh. Masuk keluar satu2 kedai tapi tak beli hapa pun. Masuk voir ingat nak beli wedges, tapi angkat letak angkat letak tak jadik beli. Dalam voir jugak aku jumpa shei.la rusly. Wah mak, cantik putih gebu nya dia. Tak macam dlm tv. I mean kat luar mmg cantik giler. Kagum. Kagum.


Puas pusing sampai letih, hubby ajak gi makan kat food court jer. Sebab masing2 boleh pilih nak makan apa kan. Nak ikut selera sorang payah jugak.


Aku order ni jer. Kononnya nak makan sikit.



Tapi...terliur tengok mushroom soup, order lagik. Hahaha




Hubby kusyuk makan.




Dan telah mempaksa hubby ambik gambar aku. Hehe


Letih kat mid valley kami decided nak balik bilik. Memula tu nak gi ikea tp masing2 keletihan, so pegi sogo jelah. Dah dekat ngan hotel kan. Macam tak sah kalo pi KL tak pegi sogo. Haha

Kat sogo baru lah aku membeli sebab nya kalo tak membeli kat sogo memang tak sempat dah, besok pagi dah nak balik kan. Beli untuk pengasuh2 dina, MIL dan orang2 tertentu la. Untuk aku n hubby pun wajib ada.

Paling penting, kalo gi kl wajib beli wedges seketul. Haha. Beli CR2 jer. Yg lain tak berkenan. Tapi lupa nak snap gambor.

Ok, stop sini dulu, pasni sambung entry lain lak. ;)

3 ulasan:

superheroes' mom berkata...

amboi, seronok sakan berjalan ye sis :) mmg best kalu ronda2 tempat orang kan :)

KV berkata...

superheroes'mom,
haha..kalo bab berjalan kan.

fabulous.farah berkata...

wah..ni memang deting eh? anak2 tak ikut ke kak?