Isnin, 5 April 2010

DINNER @ RESTOREN NELAYAN

Dah petang masing2 menggelupur nak balik. Letih uols. Kl punya lah hujan lebat gilo. Nak kluar parking sogo tu gerun aku tengok air membuak buak masuk. Hampir banjir kilat kl. Lebat sungguh hujannya.


Sampai kat bili mandi dan solat, hubby bantai tido. Aku jugak la yg keboringan. Tido pun takmo. Puas fb dan blog aku merayap.


Dah nak malam baru hubby bangkit. So, pakat2 nak gi dinner kat restoren nelayan tasik titiwangsa.



Pose2 dulu before melangkah keluar. Hiks




Restoren nelayan katanya.;P




Anak2 buah ku join da club.




Jeruk mangga dan kacang yg buat semua orang hampir putus nyawa. Dah la batuk selsema, makan benda2 gini wajib la gatal2 tekak. Hihi




Seczhuan sup yg sedap.



Sotong celup tepung yg jugak sedap.



Ayam goreng ngan gajus dan cili kering jugak sedap.



Butter prwan yg sedap sgt, sungguh menepati citarasa dan udang dia besar dan fresh. Wallah!



Jugak ikan siakap 3 rasa yg saiz nya fuh fuh, bagak gak ler.



Lapar ke bi?




Overall semua sedap lah!

10 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

selalu dengan pasar restoran nelayan ni tapi tak penah try.. nampak sungguh sedap sup tu..

bat berkata...

uinna.. cedapnya..

Diarihatiku1976 berkata...

fuhhh.. pernah makan kat sini.. memang best..

MommyDania berkata...

sedapnye nampak butter prawn tu..

honeylanz berkata...

lama x ke sini... biasa bulan pose buka pose bufet sini... hmm x jauh sgt dr rmh has ni...

zailamohamad berkata...

nampak macam sedap!! harga dia ok x kak??

Nanak berkata...

sedap gajus tu..hee

fabulous.farah berkata...

huhuhu..memang nampak semua sedap lah!=)

mrs shaifull berkata...

restoran nelayan, mmg best! :) KV, mana gambar shopping?

KV berkata...

lady,
sedappppp

bat,
cedappp..hehe

diari,
bestt

MD,
sungguh kegemaran ku. Hik hik

has,
nak kena pegi tu.;P

zaila,
akak tatau, orang belanja. Wakakak

nanak,
jugak sedap

farah,
overall sedap. Tekak akak la, tekak org lain tatau. Haha

mrs shaiful,
takde yg best pun shopping nya.
Yuhu..mana kan link blog mu yang?