Selasa, 6 April 2010

KL - MASA UNTUK PULANG

Pagi khamis, jugak takleh tido sebab idung tersumbat. Huwaaaaa.

Lepas solat subuh pack semua barang. Ingat nak bertolak awal.

View from my room.;)




Pose2 dulu before balik. Ngee



Lepas sarap, masukkan beg dalam kete terus ke pasar chokit nak beli buah. Sesambil carik tudung syria. Tak sempat nak gi jalan tar. Cari kat chokit dah ler.

Oh sangat hepi sebab buah oren besar takde bijik ada kat chokit. Now susah nak jumpa oren besar tu kat kota bharu. Harus lah memborong sakan kan.

Masa nak ke kereta tu, terpandang telekung, terus 'tinggg' timbul idea nak beli utk MIL. Ekceli kalo gi mana2 memang aku mati kutu nak beli apa untuk MIL. Huhu. Seb baik jumpa telekung lawa. Dapat rege best, wajib la syok kan.


Sampai genting sempah, u-turn kejap semata mata nak beli buah berangan untuk di bawa pulang. Beli 2 kilo je.




Hubby yang cuak memandu kereta baru. Hik hik



Aku lak, co-pilot yang takdak fungsi. Huhu. Tersengguk - sengguk tahan mengantuk. Hubby suh aku tido jer, tapi tak sampai hati la nak biar dia drive sensorang. Dah la tak biasa lagi ngan kete tu kan. Baik tak mek? ;P


Singgah lunch dlm bandar gua musang. Kebetulan konvoi 3 buah kete. So, join makan sama2 la. Lepas makan solat jamak kat rnr gua musang. Lepas tu takde singgah mana2 dah. Rindu anak2 ooo. Heehee

11 ulasan:

sisdee berkata...

yea yea kete baru...

kete pe nyah !! :p

pB berkata...

panjang senyuman ...

honeylanz berkata...

tudung syria lawa gak kan...

KV berkata...

sisdee,
c**dina. Tetap nak buh nama anak dara mek. Hihi

kak Pb,
huis, posing depan kamera sengih baek punya.

Has,
tak suit ngan muka mek la. Huduh sgt. Uwaaaaaaa

zarin berkata...

huhu bestnya keta baru :-D

i pun kengkadang tersengguk2 tahan ngantuk tp kesian plak kat driver if kita tidur kan

atty's berkata...

jalan2 ngn kete baru eh ..

mrs shaifull berkata...

bestnya keta baru :)

KV berkata...

zarin,
kan? Memang tak sampai hati nak tido.

kakty,
benornya pi ambik kat sinun.

mrs shaifull,
syok.;)

Zareda Norman berkata...

wah dah dapat baby baru ropenyer.. berjalan sakan ke Kl ya

fabulous.farah berkata...

huhuhu..best nye ade kete baru!

KV berkata...

kak zar,
ekceli gi ambik kat sana kak.

farah,
hehe