Selasa, 20 April 2010

ADAMAYA

Selalunya, aku tak ambik pot sgt dgn siri drama melayu. Aku suka ekceli tapi tak dapat sokongan hubby. Hubby aku tu mmg langsung tak layan crite melayu. Aku pulak tak sanggup nak pentingkan diri sendiri. Ye lah, aku excited menengok tapi hubby wat muka boring. Tak nak ah aku durhaka. Wakakaka.

Tapi ada satu petang tu aku period pain kan. So, aku tak ikut hubby pi jogging. Terrr layan lah siri adamaya ni. Best ah citer dia. Sbb aku pun dah beratus kali tgk ulang tayang filem i'm not single kan, dan novel2 ala2 kawen paksa ni pun aku selalu duk baca. Maka nya masyuk la ngan taste aku. Hak hak.

Punya aku frust sbb takleh nak tonton on time kan. Berbelah bagi beb. Nak jogging ke nak adamaya. Haha. Dah la kena ugut ngan hubby. Kalo adamaya, terima lah kegemukan. Huhu. Kejam nya suami ku.

So aku gigih pi regis jadik ahli tv.3. Hik hik. Semata mata nak tgk adamaya. Memula tu pening. Siap mintak tolong kenkawan kat fb. Akhirnya dpt gak tengok. Hepi!!

Yang paling penting, henbeg lisa sri.hani dan anne sungguh gojes. Makan hati okeh. ;P

7 ulasan:

zarin berkata...

ni citer kul 6.30ptg kan?tk sempat terlayan lagi...hihi ramai gak kata best

KV berkata...

zarin,
ha'a, time tu lah pun kv sibuk nak joggging briskwalk kebagai.;P

fabulous.farah berkata...

tiap2 petang tercongok depan tv..suami pon asyik balik awal jer nak tgk lisa..hahah

Mummy Dasy berkata...

mmg layan citer ni dr episd 1 lagi smpi semalam, smbil memasak smb tgk tv...

KV berkata...

wah farah, somi ko minat lisa eh?

dasy,
kv tak sempat. huhu

Lady of Leisure berkata...

wah femes gak citer ni kan sbb ramai kata best tapi lady tak sempat nengok lagi...

KV berkata...

lady,
best jugak, cer try tgk.