Isnin, 15 Mac 2010

SILAP HANTAR

Hahahaha..mula2 aku gelak dulu

Tadi, aku kecoh2 ke kb sbb ada hal. Pastu gi Lunch kat kb mall dan sempat sambar selai dua hush puppies yg tgh sibuk duk sale.

So aku pun jaki la. Sengaja nak suruh bespren aku jeles.
Aku text dia:
"weh, mu tok mari sale hush puppies ko? Aku beli sampai tak muat tangan nak bawak ni. Campur ngan belawok"

Belawok tu tipu yer adik adik, bukan biawak tau. Ngee

Bila tekan send, aku terrr perasan yang aku dah ter send kat silap orang. Huwaaaaaaaaa. Matik la. Mesti orang yang terima sms aku tu tercengang cengang tak paham. Dah la ayat poyo gila. Hua hua hua.

Terus cepat2 aku taip mesej lain, say sori kebagai. Keh keh keh. Orang tu balas ok jek. Haha. Malu mek taw.

Aku tak puas hati lagi. Malu lah konon, terus text bini dia (iyer, orang yg aku tersalah send itu adalah lelaki okeh.;P). Sakan kami pakat gelak. (u know who u're) Sori babe!

Aduh... masalah problem jugak silap send mesej nih. Seb baik aku tak tulis karut marut ke hapa. U know la bila dh ngan bff ni, wajib kluar ayat carut ke hapa. Sesak nafas aku. Hihi.

Tapi bini orang tu bitau aku dia pun pernah silap send. Nak hantar sms kt hubby tersayang, pegi send kat bos pulak. Wakakak. Lagik gelabah. Cepat2 send sms mintak maaf. Mati kalo bini dia salah faham.

Aduii..tu la kan, nak berlagak tak hengat. Blom pape Tuhan dah balas.

p/s: Mas, cakap kat nuar akak say sori. Hehe

9 ulasan:

=MissRynn= berkata...

sy pun penah salah antar msg.. tukar phone baru.. so x tau sapa yg antar msg..ingatkan auntie, so reply la pelbagai jenis ayat..rupanya customer sy!!malu!

risanur berkata...

salah antar sms ini perkara biasa kak...tapi memang akan malu kalu kita tahu yang kita tersalah antar..kalu tak perasan cam ne yea??

fabulous.farah berkata...

hahaha..selau gak anta msg salah..tapi biasanya kat hubby. sebab tangan dah biasa tekan send kat dia. nak send kat orang lain pon tersend kat dia. kalau kat dia xde prob lah.hehehe

honeylanz berkata...

pernah gak tsilap sms..tp paling malu tgh chats kt ym..tersilap windows..adus...

fiza berkata...

Hehehe...seronok sgt shopping tu (^_^). Buat masa ni tak penah salah hantar msg lagi.

mNa berkata...

uiii...sib baik akak tulis kat sini..
che b da delete msg tu..x smpt nak baca..kekeke

dia sibuk tadi, bila tanya apa yg akak msg dia x leh recall..huhu

MommyCT berkata...

saya penah dapat balasan mcm ni "WRONG! I am not ms low"...dia punya 'wrong' tu mcm marah benar.

edyan7 berkata...

hahahah... lawak le...

pernah dulu ada org hantar sms kpd pn sharifah mana ntah...kata nak sampai puduraya sekian..sekian haribulan.. aku buat bodo je... pada hari tersebut member tu call..kata dia dah sampai kat pudu... sian dia aku kata salah number.. terkulat-kulat memebr tu...

ya itu salah aku... tension je dia...heheh

Purpleheart berkata...

hihihihihi..memang malu kalo tersalah hantar sms..