Isnin, 22 Februari 2010

PROSPERITY JALANAN

Kemain excited aku menunggu gerai burger ni buka. Konon2 nya burger ala prosperity nya mengalahkan mekdi sedap nya.




Tapi hampeh. Langsung tak kena ngan selera aku. Blekpeper nya masin dan masam, jugak pahit. Hilang terus deria rasa sedap kat lidah aku.

Keni pi cari mekdi jugak lah nampaknya.

Lain orang lain selera ye dok?

8 ulasan:

bat berkata...

hehe selera lain2 kots nyah.. mana tau org lain kata sedap giteww tuh.. tapi meks idakler for prosperity katanya pedas sangat 4 me.. huhu..

eynda berkata...

Takleh lawan mcd ek...eynda dah try prosperity mcd...eynda prefer quarter poundernyer :-D

KV berkata...

bat,
a'a, selera masing2 ye dok

eynda,
kv suka prosperity sbb sos blekpeper jek. Takde menda lain. Hehe

CT NORAMIZA berkata...

KV, kat sana ada OTAI burger x? kalau ada leh cuba, sedap gak, err ke ni kat OTAI, kang sia2 je kena marah ngan KV :)

KV berkata...

CT,
bukan otai tp apebenda ntah namanya. Tapi kalo mat beef mmg sodap.

Lady of Leisure berkata...

kalau black pepper burger ni lady still prefer burger king punya...

Kakakdegil berkata...

Teringat prosperity
Tapi mc d kat kb ni lagi besh dari mc d kl..
Prosperity kat ngan rumah kat dsara tu teruk sangat
Kuah pun cair jer.. huhu

CikChelsea berkata...

semlm br pekena double beef prosperity...syorgaaaa ;p

tp share dgn emak, mkn sorg separuh :)

tak prnh jumpa prosperity kt kedai burger biasa..ada gak ye yg buat. tp xsedap..cmne tu? hihi