Selasa, 23 Februari 2010

BOSAN

Weh bosannya la wei.

Now, musim bizi tak berapa nak ada keje.

Aku? Terbedab atas kusi ni duk besar kan bontot.

Dah la line tenet kaput. Ntah bila opis aku ni nak di upgrade internet.

Kawan takde. Nak borak pape kena naik tangga lepak kat admin. Kat situ baru ramai ahli wanita. Hik hik. Kesian aku takdak kawan. Huish...bosan betul hidup aku neh.

Nak update blog takleh nak aplod gegambor. So, aku tatau nak cerita apa.

Huahhhhh..bosan.

Oh, aku jalan terhencut hencut. Dah 2 minggu. Hak hak. Kemaruk nak jogging sgt kan. Dah ke arah obesiti ni, jogging sikit terus sakit kaki. Ingat nak pi berurut la. Tp takda tukang urut yg berwibawa pulak. Best nya kalo ada org masaj. Lama dah tak berurut.

3 ulasan:

nasazfrog... berkata...

ala kak soh hubby jer urut...hihihi :)

CT NORAMIZA berkata...

KV, kalau ada org urut time2 cenggini bestkan, tp kalau urut kat spa pun best gak, bila lah dpt nak manjakan diri kat spa :) huhuhuu...

KV berkata...

ina,
hubby urut lbh kurang jer. Lenguh dia cakap. Huhu

CT,
aku duk cari salon/spa yg ada massage, tp non ado kt kawasan opis aku ni.