Selasa, 9 Februari 2010

PAKCIK KENNY

Lepas abah dorang balik kl, wajib la bawak anak2 kluar jalan2. Lagi pun bnyk barang nak kena beli. So, pergi tesco je la.

Abah belanja makan pakcik kenny.



Dina carah.



Abah punya ice lemon tea.




Danish punya jus oren.


Abah punya. Wajib ambik nasik sbb kelaparan. Danish suka nasik pakcik kenny.



Ni mama punya. Kongsi ngan dina.



Kenyang perut suka hati.

10 ulasan:

honeylanz berkata...

mama kongsi dgn dina? ish..mama diet ye ;)

KV berkata...

has,
dina tak makan pun. Mama yg abih kan. Haha

superheroes' mom berkata...

pakcik kenny mmg best. kalu pegi makan licin pinggan :))

pB berkata...

Berapa hari hubby out station??

Kalau hubby out station sebulan , lagu mana lah agak agaknya.

Lady of Leisure berkata...

pakcik kenny ni bukan ayam dia je best, lagu dia pun best hehe..

zailamohamad berkata...

mama, cukup ke tu???

jane_doe3328 berkata...

alamak, lapar tgk gamba mknan kak kv :D

Naomiehasmi berkata...

yg abah punya tu nampak sedap...hihii

KV berkata...

superheroes' mom,
hehe..penuh perut kan.

kak Pb,
kalo tak out stesen pun, gitu jugak. Eksyen jah lebih. Haha

lady,
a'a, lagu dia pun best

zaila,
cukup. Sbb dina tak makan pun. Haha

jane,
jom g sama2. Hehe

naomi,
semua menu mek soka.

eynda berkata...

Dah lama tak makan ayam kenny ni...sedap kan :-)